Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, septembrie 05, 2008

Turnătorii lui Dani Coman

"Apoi, Coman a plecat grăbit spre o altă locaţie, aflată tot în cartierul “de fiţe” al Capitalei, mai exact la Coffe Grind. După ce a încălcat o regulă elementară de circulaţie care l-ar fi putut costa câteva puncte de penalizare sau amendă, adică tăierea liniei continue, pentru a-şi putea parca maşina, Dani Coman s-a întâlnit cu Emil Dică. Cei doi jucători s-au aşezat la o masă de la terasă, şi-au comandat câte o limonadă, au citit presa şi au discutat. "

Oare cât va mai fi respectată în România breasla jurnaliştilor, urmare a articolelor de "yellow journalism" în stilul celui de mai sus? Este evident o întrebare retorică, deoarece astfel de utopii nu îşi vor găsi niciodată un răspuns concret. Ţinând că articolul "Ce-ţi mai plac cafenelele, Dani Coman!" din click-ul de astăzi nu este semnat, probabil că s-ar putea începe cu tragerea la răspundere a urmăritorului. Şi mai vorbeam despre legea lustraţiei la trecut...

Să deschidem DOOM-ul la cuvântul: hărţuire!

P.S.

Atenţie la titlu: "Ce-ţi mai plac cafenelele, Dani Coman!" Statul pe terasa unei cafenele a ajuns un motiv de arătat cu degetul? Cred mai devreme că titlul era pregătit pentru Zicu si escapadele sale, înlocuindu-se în acest context complementul direct prostituatele cu cafenelele. A fost mai uşor şi nu a necesitat prea multă gândire.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...