Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, septembrie 05, 2008

INDIGGO: entertainment, baby

Explicaţie necesară pentru autorul anonim de la click!, care consideră înjositoare şi penibile atitudinile gemenelor Modorcea de la INDIGGO: diferenţa este că în America faci show (chiar de natură sexuală) în competiţie, câtă vreme în România pentru a te califica showul trebuie să aibă loc după competiţie, în apartamentele celor din juriu. Ar mai fi ceva de adăugat, faptul că în Europa simţul ridicolului funcţionează după cu totul alţi parametri decât SUA, unde limitele par să o fi luat razna. Prin urmare, cele două s-au calificat în finala pe meritul lor, nicidecum "implorând şi închinându-se juriului". Mai spun cei din ziarul antecitat că "Juriul a fost sceptic în privinţa accederii celor două în finală. Criticile nu au încetat la adresa piesei pe care au cântat-o, la modul în care s-au îmbrăcat şi au dansat, însă David Hasselhoff şi Sharon Osbourne nu au vrut să le dea un vot negativ".

Ei bine, juriul nu a fost deloc sceptic, mai ales din momentul în care cele două au început să facă gură. A fost un motiv în plus să păstreze clovnii în arenă. Dacă s-ar fi comportat ca două şcolăriţe sfioase de la maici, fiţi siguri că nu ar fi ajuns nici până aici.

Faza cu "cine este compozitorul?" mi s-a părut antologică, dar nu este definitorie. Nu e de mirare că America nu a auzit de Dieter Bohlen, America nu a auzit de nume cu adevărat mari...

Amuzaţi-vă! Nu vor câştiga finala, clar, dar cred că şi-au câştigat un loc în freak-showuri, alături de Omul-Tigru şi alţii. Şi oricum, fac mai mulţi bani ca anonimii de la Click!


Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...