Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, septembrie 04, 2008

Despre Alexandru Petrescu, "observatorul" lui Costel "Pavarotti" din Carpaţi

Ştirea ştirilor într-o revistă de jurnalism galben ca diareea, din România, aflăm cu stupoare că "Pavarotti din Carpaţi" are infecţie la subraţ. Trag încă o dată semnalul de alarmă cu privire la "observatorii" care se află printre noi, templieri mascaţi în ziarişti de scandal, deoarece îmi este imposibil să cred că există jurnalişti atât de imbecili încât să mutileze copacii ţării pentru astfel de titluri. Prin urmare, Alexandru Petrescu, corespondent din Spania, te numesc "observator" templier, sau poate personaj din Opus Dei, sau poate doar membru al vreunei loje de operetă, responsabil cu problemele intime ale lui Costel Busuioc şi a încă câtorva.

Citeam monografia Rolling Stones a lui Ioan Big şi constat că, plină de amănunte şi tot iese ca untdelemnul la suprafaţă faptul că domnul Big in Rolling Stones nu le-a observat acestora chiar îndeaproape existenţa, cum se întâmplă cu "observatorul" lui Costel Busuioc, despre care aflăm de exemplu că: "are probleme de sanatate. El a facut o infectie si are pungi de puroi la subrat."

Prin urmare, cei interesaţi de traseul lui Costel Busuioc, alis Pavarotti din Carpaţi nu au decât să i se adreseze "observatorului" Alexandru Petrescu pentru a afla cu lux de amănunte, când şi unde i-a mai apărut lui Costel Busuioc un coş, un furuncul, când şi-a tăiat ultima oară unghiile, de câte ori se spală pe dinţi şi cu ce perie şi pastă de dinţi, ultima partidă de sex, cu cine, câte minute, câte secunde, cât de des îşi smulge părul din nas şi din sprâncene. Evident că lista este cu mult mai lungă, doar că nefiind de meserie, nu am de unde să ştiu exact ce formulare completează "observatorul" Petrescu.

Noroc cu Costel Busuioc, poate aşa s-or convinge şi alţii că EI sunt pe urmele noastre, în principiu la zece de-ai noştri unul de-al lor...

P.S.

Despre infecţiile la subraţ ale anumitor persoane publice un răspicat

BA DA, MĂ INTERESEAZĂ!!!

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...