Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

sâmbătă, septembrie 13, 2008

Jessica Alba, dacă e musai atunci să fie bondage

Din dorinţa de a eficientiza campania electorală din SUA 2008, Jessica Alba s-a înrolat în campania Declare Yourself cu sloganul "Only you can silence yourself". Pe afişul campaniei, tânăra actriţă a fost imortalizată de către fotograful Marc Lidell în postură bondage: goală, machiată strident şi înfăşurată în bandă adezivă neagră. Este evident încă o încercare civică de a strânge America în jurul unor principii colective, spun ei uitate, spun eu inexistente în realitate dar existente în schimb la Hollywood.

Patetică este de asemenea şi declaraţia Jessicăi, care consideră stupid să nu îţi faci timp să acorzi un vot electronic, în schimb să te lăfăi toată ziua pe MySpace, Faceboox sau blogspot... Apropo, era să uit ce era mai important: oare pentru cine face campanie electorală Jessica cea albă? Barack Hussein Obama, fireşte!

Îmi imaginez şi în România o campanie similară prolustraţie, cu sloganul: "Denunţă-te, prietene, uită nostalgia!"Avem şi coloană sonoră, Corina Chiriac forever, ceea ce zice şi pectoralul meu drept, cum altfel?


Corina Chiriac - Uita nostalgia
Asculta mai multe audio Muzica »

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...