Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, septembrie 05, 2008

Şlagărele lui Britney Spears cântate sub influenţa drogurilor!

Într-o autobiografie a lui Lynne Spears, mama la Britney se spune la un moment dat că: "Mai mult, Britney a experimentat drugurile când avea 15 ani şi mergea în Los Angeles pentru a înregistra albumul „Baby One More Time”. De altfel, un an mai târziu, asupra cântăreţei s-au găsit în timpul unui control cantităţi semnificative de cocaină şi marijuana. " Citat de click, textul de mai sus prezintă un imens echivoc: Britney a experimentat drugurile sau drogurile? Dat fiindcă s-a precizat că relaţia lui Britney cu drugurile datează de la 13 anişori, să ne oprim asupra drogurilor vedetei.

Extrapolând, poate ar fi bine să ne întrebăm dacă nu cumva "Hit Me Baby" several times a fost compus şi interpretat sub influenţa drogurilor, de aici succesul de piaţă. E drept că nu e "In-a-gadda-da-vida", dar din nefericire nimeni nu şi-a deschis reportofonul în frizeria unde Britney dăduse comandă să fie rasă în cap. Probabil că ce cânta acolo ar fi depăşit în acute riffurile lui Hendrix.

Nu vă e clar de ce lucidă Britney nu ne mai spune nimic?

2 comentarii:

Anonim spunea...

sub ingluenta???

Vasile Sensual spunea...

Sunteti tare rau. Mai tare ca Mihai viteazu. De ochelari nu aveti habar, de botonu de refresh nu, si nici de vorba frumoasa. Voila de vedeti oameni buni.

Vasile: articolul e mai vechi
Soralunii: o fi
Vasile: intre timp el a fost schimbat
Vasile: pai nu o fi
Soralunii: dar mai tre să fie şi corect
Vasile: ca citati din ceva modificat
Vasile: pai e corect
Vasile: asta va explic
Vasile: daca il cititi pe cel nou
Vasile: vedeti ca e corect
Soralunii: bine
Soralunii: gata, mi-am dat cu părerea


Pleased to meet you, hope you guess my name...