Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

sâmbătă, septembrie 27, 2008

Alba-neagra cu limbile popoarelor

Nu o să credeţi ce am descoperit: un site care vă apreciază numerologic textele pe care le introduceţi drept: good sau evil. http://homokaasu.org/gematriculator/


Cică ar fi vorba despre un serviciu care foloseşte metodele infailibile ale Gematriei, dezvoltate de Domnul Ivan Panin pentru a determina cât de good sau evil este un website sau un simplu text. Acestea fiind zise, blogul meu este considerat aparent benign. Wrong answer!



Dar iată pe ce se bazează gematria! De exemplu dacă cantitatea de cuvinte care încep cu o vocală este divizibilă cu 7, considerat a fi numărul lui Dumnezeu, faptul că Spiritul Domnului se află în acest text devine incontestabil. Un alt aspect important în Gematrie are la bază valorile numerice ale literelor: A=1, B=2 ... I=9, J=10, K=20 şi tot aşa. Gematriculatorul foloseşte alfabetul finlandez, în care Y este o vocală.



Iar acum iată cum este apreciat textul: căcat pişat, introdus la plesneală! 99% beningn, 1% malign. Ministru, idem. Criminal, idem. Diavol, idem. Să se mai întrebe lumea de ce se spune că Biblia ar reprezenta marca lui dumnezeu. Păi pe vremea aia lumea vorbea mai frumos ca acum, existau probabil şi miniştri iar "dracu" era o expresie tabuizată.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...