Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, septembrie 09, 2008

Despre o glumă cu "naţionali" şi o alta cu organul lui Prunea intrat în adormire

Daniel Şendre în GSP-ul de astăzi îşi imaginează o discuţie între Cosmin Contra şi Adrian Mutu, în urma căreia "Guriţă" îi aduce la cunoştinţă lui Mutu toate întâmplările din sânul naţionalei, de trei zile-ncoace. Absolut savuros, cutremurător de autentic, o poveste despre mercenariat, interese şi diurnă proastă din care nu îţi poţi lua decât 10 perechi de blugi de firmă pe săptămână.

Şi pentru că sunt tot la acest capitol, o dilemă şi o supoziţie. Dilema mă face să mă întreb ce dihonie este în momentul de faţă în sânul naţionalei, de am ajuns să dăm acatiste şi să ne urăm succes pentru meciul cu selecţionata Insulelor Feroe.

Supoziţia sună în felul următor: ţinând cont de "senzaţionala" declaraţie a unei actriţe porno, din cacanul de azi, cu privire la presupusa orgine instrumentată de Prunea, din care reiese că "clienţii" erau prea beţi ca să mai procedeze la erecţie (cu sau fără voia lor), este deosebit de interesant faptul că aceasta omite dimensiunile organului lui Prunea. Acest lucru îmi confirmă suspiciunea de duminică, cum că la mijloc am avea de-a face cu o "legendă urbană".

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...