Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

duminică, septembrie 07, 2008

Florin Prunea, omul misterelor

Am două întrebări actuale, una pentru Florin Prunea şi una despre cel în care Mitică Dragomir vede viitoarea Miss Heidi Fleiss a şăubizului românesc, un fel de "matroană". Ridic aceste probleme mai cu seamă acum, când s-a iscat o anumită tevatură în jurul acestui personal:

1. Florin Prunea este Directorul Direcţiei Relaţii Internaţionale din Federaţia Română de Fotbal. Bon. Asta am lămurit-o. Ce nu am lămurit este pe ce criteriu acesta a ocupat funcţia în cauză. Prestaţiile internaţionale ale lui Prunea se reduc la trei echipe de club: Erzurum Spor 1988-1989 (11 meciuri), Litex Lovech 200-2001 (8 meciuri) şi Skoda Xanthi 2005-2006 (2 meciuri). Să înţelegem de aici că vorbeşte turcă, bulgară şi greacă din oficiu? Ştie probabil şi engleză, puţină franceză ca să îl salute pe Mişel Platini şi română ca să negocieze. Aşadar, reiterez întrebarea: câte limbi străine vorbeşte Florin Prunea, Directorul Direcţiei Relaţii Internaţionale din Federaţia Română de Fotbal?

2. Despre Florin Prunea se spune că ar fi mare. Sincer, nu prea pricep locul acestei paranteze în cotidian, ba mai mult, dincolo de umorul de vestiar cred că se ascunde o mică taină, numai a lui Prunea. Situaţia stă în felul următor. Un falus enorm, organ cu care este gratulat deseori Directorul Prunea, ar fi stârnit invidii care nu întotdeauna ar fi generat topicuri mondene. Să vorbim puţin despre Terente, fără să fim întrebaţi dacă nu îi ştim cumva numărul de telefon... Aşa că, după părerea mea, avem aici de-a face cu o "legendă urbană". De ce este Prunea atât de serviabil, de ce alimentează el cantonamentele naţionalei româniei cu fete? Tocmai pentru a-şi asigura continua secretizare a micii sale taine.

Evident aici este doar punctul meu de vedere. Nu că ar conta foarte mult (nu punctul meu de vedere, ci dimensiunile penisului lui Prunea), dar de regulă există un bun simţ al proporţiilor, iar atunci când se exagerează acestea încep să ridice tot felul de dileme.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...