Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, septembrie 04, 2008

"New psichology" după jurnalistul galben Sebastian Stan

Din nou gazeta care promovează jurnalismul galben ca diareea îmi tulbură liniştea. Rapidist convins, mă concentrez asupra articolului referitor la Costin Lazăr, cu titlul "Rapidistul Costin Lazar a ramas fara chiloti", convins fiind că jurnaliştii din România vor respecta mai departe psihologia de grup, fără a aduce inovaţii lingvistice doar de dragul de a face să pară savuros un banal act social. Nu m-am mai speriat aşa de pe vremea articolului în care ni se povestea că Adelina Elisei a cumpărat dintr-un magazin hârtie igienică. De această dată, poate de teamă să nu mai râdem iar de ei, cei de la Cancan, prin iscusita pană a lui Sebastian Stan mutilează enunţul şi produc senzaţionalul. Voila de vedeţi:


In timp ce Marian Rada si secundul Daniel Pancu pregateau tactica pentru meciul cu CFR, o parte a jucatorilor a ales sa mearga la mall. Ei au fost "supravegheati" de doctorul Marian Dumitru si de maseurii echipei, in timp ce Dani Coman au dat autografe si au facut poze cu fanii. Unii dintre jucatori s-au "pierdut" in magazinele de bijuterii pentru barbati, dar nu s-au aruncat sa cheltuiasca bani. Francezul Philipe Leonard a cerut ajutorul colegilor romani pentru detalii si preturi. Cel mai cheltuitor a fost mijocasul Costin Lazar, care si-a achizitionat lenjerie intima de firma pentru care a platit cateva milioane de lei. La final rapidistii au intrat in unul dintre barurile de la mall-ul clujean si s-au delectat cu cafea, fresh de portocale si apa plata, in timp ce admirau frumusetile din Ardeal.



Dar dacă Adelina Elisei îşi cumpărase hârtie igienică la câteva zile după ce, rămasă fără, se ştersese la fund cu ce mai găsise prin casă? Dacă Costin Lazăr şi-a cumpărat chiloţi nu pentru că i-ar fi plăcut noile modele ci fiindcă pur şi simplu rămăsese fără chiloţi, dând frâu liber exibiţionismului său propriu şi personal? În cazul acesta ştirea de mai sus este cu adevărat senzaţională. Mă aştept ca pe viitor jurnalistul Sebastian Stan să vină cu completări, povestindu-ne cu lux de amănunte cum s-a întâmplat că fotbalistul Lazăr a rămas fără chiloţi.



Ruşine, domnule!

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...