Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, septembrie 12, 2008

Anamaria de Bucureşti, castelana care a fugit de Pandurii care fac sex zgomotos

Hotărât astăzi este ziua paranormalului şi a romantismului la români. Încă o ştire de asemenea factură şi vă promit că încep să militez pentru decretarea zilei de 12 septembrie 2008 drept Ziua Naţională a Romantismului la români. După Lăzăruţ, strănepoata lui Eminescu, care îi şochează pe reporterii de la cacan prin faptul că depune buchete de flori la mormântul Luceafărului de la Belu, sărind literalmente peste mormântul lui Caragiale, iată, de această dată o avem pe Anamaria Ferenţ, castelana de Panduri.

Fata asta a dezvoltat o depresie, probabil de la regimul alimentar, căci, aşa cum sesizam într-o intervenţie mai veche, orice bucată de carne pe care o pune în gură o poate răpune. De aici probabil, Anamaria a devenit foarte sensibilă la fericirea altora, prin urmare, a fugit din Panduri pentru că vecina ei de alături "facea sex in fiecare noapte si totul se intampla foarte sonor. Nu am mai vazut asa ceva. Eu am probleme oricum cu somnul, adorm greu, dar atunci era insuportabil." Adică nu a mai auzit aşa ceva, pentru că dacă chiar a văzut ceva ce nu a mai văzut, atunci nu mai e nici o îndoială de ce a spălat putina.

Este interesat însă unde a fugit. Într-un palat de lângă Bucureşti, cu turnuri, metereze, şi, după renunţările la care s-a dedat Anamaria probabil că dispune aici şi de centură de castitate. Mă aştept ca în numărul viitor din cacan să ni se aducă la cunoştinţă existenţa unor fantome cu organe sexuale vânjoase, care o vor lăsa gravidă pe fosta solistă a unei trupe foste înainte să existe. Pe lângă pictură o sfătuiesc pe sfioasa castelană să lectureze şi ceva broşuri de specialitate. Ar putea începe cu Sic cogitur, de Petriceicu Hasdeu, după care, şi-ar putea îmbogăţi universul vizitându-i şi castelul ridicat în memoria Iuliei. The rest is yet to come...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...