Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, septembrie 04, 2008

Unde sunt sifoanele de altădată?

"Sweet Release" este denumirea unor pastile de tipul unor suplimente naturale care au proprietatea de a schimba gustul si mirosul spermei intr-unul de mere verzi, iar secretiile vaginale vor avea gust si miros de citirice, odata urmata cura." Citirice, evident, de la numeralul din limba bulgara CITIRI.



Apariţia pe piaţă a pastilelor "Sweet Release" pune definitiv cruce fabricilor de sucuri mai mult sau mai puţin chimice. Suplimentele naturale au luat locul minciunilor consumiste, starbucks va muri, macdonalds va colapsa, kfc dă agonizant din aripioare, sunt fericit iupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, în curând mă voi împăia până la refuz cu iarbă şi apă rece de izvor, răspândind sănătate şi reducând la absurd până şi activitatea propriului meu medic de familie. Câte erecţii pe zi, atâtea seturi de pahare pline cu infuzie de mere verzi la bărbaţi şi cu citrice la femei voulez vous juissez avec moi?, prevăd asigurări pe viaţă pentru toţi cei care se angajează să se lase mângâiaţi la infinit, dedicându-se total dozatoriei de lichide seminale. Just show me your tits or your penis, după caz şi vă voi servi cu un cidru sau cu o lămâiţă în păhăruţe reciclabile.


S-au dus zilele babei - un flacon de 60 de pastile de "Sweet Release", o pastilă de două ori pe zi, la preţul de 139,9 lei, o lună rezolvată. "Pastilele contin numai plante, iar principiul este unul foarte simplu: daca cineva mananca doar portocale o saptamana, gustul si mirosul spermei se vor apropia de al portocalelor." Asta îmi aminteşte de o secvenţă de film porno amatoristic din anii '80 cu Fraţii Petardă, când, refuzaţi la un sex oral din partea domnişoarei din România, unul dintre cei doi explică: "româncele nu fac aşa ceva, aceasta este o ţară ortodoxă". Dacă Uniunea Europeană s-ar fi grăbit să ne informeze din timp în legătură cu "Sweet Release", CiCo şi Brifcor ar fi dat din faşă faliment. Mă gândesc că aceeaşi soartă ar fi împărtăşit-o şi sifoanele, poate aşa aş fi scăpat şi eu de coziile odioase din copilărie. Dar n-a fost să fie aşa. Băieşule, în genunchi mă-ntorc la tine...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...