Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, septembrie 04, 2008

Scrisoare deschisă unui interimar absurd!


MAI VECHE!

Stimate Domnule Sassu,



sau, după abuzul de incultură pe care l-aţi exercitat asupra celor care: nu ascultă manele, nu îşi petrec nopţile prin cluburi, nu se culcă seara odată cu găinile pentru că a doua zi la ora 5 trebuie să intre în schimbul întâi, dar care se culcă după miezul nopţii şi funcţionăresc de la opt şi jumătate, nu aleg posturi unde sunt difuzate asiduu emisiuni de-a dreptul porno, cel puţin din punctul de vedere al bunului simţ, ci pur şi simplu citesc, sau scriu, sau îşi împart liniştea cu prietena, cu prietenul, cu televizorul deschis pe postul naţional urmărind "Nocturne" sau "Lumea citeşte", aşa că, dacă mă gândesc mai bine,



deloc Stimate Domnule Sassu, priviţi vă rog imaginea din stânga şi asumaţi-vă anonimizarea literaturii în România.



Ceea ce vedeţi nu este vulgarizarea unui monument, şi nici măcar exploatarea vizuală tendenţioasă a acesteia. Pe soclul cu pricina, în Parcul Herăstrău, NU SCRIE NIMIC. Avem de-a face cu un autor necunoscut, cu nas de clovn, după cum, utopic şi totuşi posibil, într-o bună zi oraşul va fi împânzit de fantomele unei civilizaţii de care ne-aţi înstrăinat.



Bănuiesc că încă mai suntem câţiva care ştim cine este personajul cu pricina, dumneavoastră vă asumaţi acest joc de societate? Vă simţiţi atât de lipsit de potenţă, sunteţi atât de nemulţumit de vremelnicia interimatului domniei voastre încât v-aţi găsit să vă răzbunaţi pe biata cultură din România?



Nu este Sadoveanu, domnule Sassu, dar oare atunci cine?

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...