Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, septembrie 18, 2008

În comparaţie cu Băiatdebăiat Playboy mai şi refuză

Ceea ce n-au înţeles vedetele din România este că nu e suficient să fii mediatizat pe un canal TV de scară de bloc pentru a şi deveni VIP. Unul dintre aceste exemple este Matolea, sau Magda Tolea, sau Magda Ciu(o)mac(g), care după succesul de la zeroTV s-a gândit că nimic nu îi va mai sta vreodată în calea, la anul urmând să aibă chiar lansarea primul ei film romantic, alături de Collin Farell.

Femeia, pe care unele ziare o consideră "frumoasă" şi-a oferit serviciile celor de la Playboy care tocmai au refuzat-o. În mintea sa vopsită ca şi părul de altfel, Playboy este doar traducerea liberă în limba engleză a sintagmei suburbane "băiatdebăiat".

"Magda lu' Tolea a fost refuzata de Playboy. Celebra revista a anuntat ca nu este interesata de o colaborare cu femeia care a readus in atentie cazul 'Elodia', indiferent de suma pentru care aceasta ar accepta sa fie fotografiata. Anuntul intervine in contextul in care Magda a declarat ca lucrurile nu sunt inca batute in cuie si abia luni va afla daca varianta pictorialului ramane in picioare. Ea a precizat ca in cazul in care va accepta sa pozeze, suma pe care o doreste pentru pictorial este una destul de mare."

Probabil că următoarea sa apariţie la zero TV va gravita în jurul acestui refuz, şi uite aşa funcţionează presa din România. În mod normal ar trebui să introducem consilierea vedetelor din România pe probleme de bun-simţ, şacalii contemporani căutând toate tertipurile pentru a stoarce vedetele de bani. Vasile Sensual îşi propune să intervină şi să ofere tuturor celor interesaţi consiliere de bun-simţ. În cazul domniţei din stânga, consilierea noastră se reduce la: "limitează-te la manele şi coveruri după indieni. Pentru pictoriale, nu ai şanse decât în revistele pentru orbi."

În acest mod simplu bradul ajunge în baie. Bine, dar unde punem baia?

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...