Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, octombrie 28, 2008

Pipirazzi în exerciţiul funcţiunii

Foaia intitulată într-un moment de crampă cumplită cacan se grăbeşte de această dată să fie prima publicaţie care militează pentru igiena în cuplu. De aici şi până la numărul în care cei de la antemenţionata revistă vor începe să distribuie fundiţe căcănii pentru a sprijini igiena personală nu mai este decât un pas. Paparazii cacan în curând vor urmări vedetele în locurile unde până şi regele e singur, pentru a se convinge că după executarea nevoii fiziologice "utilajele de manipulare" sunt spălate corespunzător, pentru a nu afecta astfel microbian sănătatea aproapelui. Asistăm, doamnelor şi domnilor la apariţia unui nou ipochimen al României moderne, în funcţie de caz: cacarazzi şi pipirazzi. Dar să revin. Astăzi cei de la cacan sunt pipirazzi.

Ei l-au surprins pe Zsolt Kapros, actualul partener de viaţă al lui Betty Stroe, fostă la Etnic făcând pipi la boschet, ziua în amiază mare, în plin Bucureşti, după care o ia din nou de mână pe Betty şi îşi continuă traseul. Interesant este că cei de la cacan nu sunt atât de revoltaţi de faptul că Zsolt nu s-a mai putut abţine, ci de faptul că în loc să se şteargă el a preferat să se şteargă pe mâna lui Betty, ceea ce mă face să cred că C.C., autorul acestui articol stupid (sigur de sex masculin) a avut de curând de-a face cu mâna lui Betty, iar acum se răzbună.


"Dupa ce a terminat de urinat, Zsolt s-a incheiat tacticos la pantaloni, a iesit in strada si si-a recuperat iubita care il astepta rabdatoare in strada. Dar nu oricum, ci luand-o din nou de... mana, omitand cu nonsalanta ca nu se spalase dupa "operatiunea" comisa in boscheti. Surazatori, cei doi s-au indreptat spre refugiul unui tramvai din zona Baneasa, plecand spre urmatoarea lor destinatie. "

Acest lucru îmi aminteşte de o anecdotă cu Ilie Năstase şi Jimmy Connors, pe care o voi cita din memorie: la vestiar, după un meci de tenis pierdut de Connors, acesta îl surprinde pe Năstase scuturând trandafirul şi nespălându-se ulterior pe mâini, şi îl reclamă către reporterii TV. Chestionat, Năstase răspunde: nu m-am spălat pe mâni pentru că nu am făcut pipi pe mâini! Cam aşa stă treaba şi cu Zsolt.

Una peste alta, uitând pentru moment de noua îndelenicire de pipirazz a celor de la cacan, salut apariţia discipolului Zsolt, menit pe acest pământ să asigure credibilitate unor alţi corifei precum Bivolaru şi Mitzura, zisă şi "pipilică". De asemenea salut apariţia noilor bresle de cacarazz şi pipirazz, şi sper ca în curând să ne ofere noi dovezi ale profesionalismului lor desăvârşit, cum ar fi să ne prezinte şi timpii exacţi ai exercitării respectivelor nevoi fiziologice. Acolo să vedeţi: Zsolt 5 minute, Bănel 25, Parizer 2 minute... Give piss a chance!

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...