Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, octombrie 09, 2008

Jiji Becali devine George Becali ca blogger

"De când mă ştiu, spun lucrurilor pe nume. Unora le place sinceritatea mea, altora nu. Cu scrisul nu mă omor. N-am răbdare, iar cu computerul nu sunt prieten. Ori, dacă nu-ţi place să scrii, cum să ai un blog? "

Jiji şi-a tras blog, iar asta nu pentru că ar avea talent la scris, ci pentru că aşa a fost sfătuit. Clar. E vorba de imagine aici iar exploatarea acesteia este cel puţin comică. Într-un spaţiu virtual unde toţi ne dom jos sacoul, ne scoatem ceasul de la mână ca să nu ne strângă şi ne descălţăm pentru a ne relaxa degetele, Jiji Becali devine gomos, oficial şi se îmbracă cu hainele cele mai scumpe din dulap. În ceea ce priveşte lucrurile importante pe care acesta le-ar putea comunica, relaxaţi-vă, este vorba numai despre locuri comune şi vorbe în vânt. Sub numele de blogger George Becali, latifundiarul încearcă să demonstreze că nimic din ce fac cei din jur nu îi poate fi străin. Cel care le tastează este un ţuţăr, un slugoi, Jiji însuşi recunoscând că nu le are pe ăstea. În concluzie, ce face atunci Jiji pe blog?

Îşi asigură un trafic monumental şi cam atât. Maximele sale nu au nici un fel de valoare citite şi redactate de cineva care în prealabil i le purică de alice şi bulinuţe de salivă. Aştept dincolo de singurele două articole publicate până acum să văd restul topicurilor pe care le va aborda, pentru că la "eticheta" pe care o afişează aici mă tem că acest blog se va transforma în cea mai plictisitoare adresă de pe internetul românesc. Singura scăpare ar fi ca brusc Jiji să o cotească şi, în ciuda exprimării sale cenzurate să alunece uşor în ludic şi să ne relateze angoasele, coşmarurile, visele sale erotice, lucurile care zi de zi îl amuză sau îl oripilează, meniul său zilnic, poluţiile sale nocturne, discuţiile pe care le are cu familia sa şi cântecele pe care le interpretează sub duş. În rest, George Becali, oficialul nu are nimic de comunicat.

P.S.

Iată o mostră de loc comun:

"E normal să-i dai proprietarului banii pe casă, la valoarea actualizată. Dar nu-i normal să-i restitui acum chiriaşului care a plătit o sumă ridicol de mică despăgubiri de zeci sau de sute de ori mai mari, ca să-şi poată cumpăra o altă casă, la preţurile de azi."


Un comentariu:

Vasile Sensual spunea...

Absolut Bun venit! Exact acesta era personajul care lipsea, veriga lipsa. O sa avem papica in zilele de seceta blogosferica.


Pleased to meet you, hope you guess my name...