Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, octombrie 09, 2008

Mâini nemuritoare - Preotul Jianu şi micuţa Mihăilă (Sexy Brăileanca)

"Preotul Ionel Jianu din Slobozia, Arges, acuzat ca ar fi deflorat o virgina cu degetul, a picat testul la poligraf pe care l-a facut luni, din proprie initiativa. "



Obedienţa organelor noastre naţionale este un factor hotărâtor în succesul demersurilor pe care acestea le întreprind. Prin urmare, refuzând să facă ce face popa şi alegând calea ecumenică şi obştească, organele noastre mult lăudate au ales să facă ce spune popa, prin urmare l-au supus unui test poligraf pentru a verifica adevărul spuselor sale. Aici şoc şi groază, organele organului bisericesc au colapsat în faţa organelor siguranţei naţionale şi s-au desolidarizat de întregul monolitic supus anchetării, care este popa jianu din Slobozia. Prin urmare cerbelu zice hăis, buzişoarele zic cea, cha cha cha. Şi degeţelul în cauză, şi el pe acolo.



"Politistii spun ca la intrebarea "Ati intretinut un act sexual nefiresc cu Roxana Zambrea?" Ionel Jianu a raspuns "Nu". Iată aşadar un exemplu de întrebare încuietoare, cu două tăişuri, la care răspunsul preotului a fost considerat mincinos. Mai întâi ar fi trebuit verificat subconştientul preotului, pentru a se edifica anchetatorii ce înţelege acesta prin firesc şi nefiresc, deoarece este foarte posibil ca respectivul să-şi fi cultivat o amiciţie solidă cu propriul său degeţel, device-ul cel mai respectat de acest topometrist amator. Da, aţi auzit bine, popa Jianu este topometrist amator. El este varianta masculină a nimeni alteia decât Sexy Brăileanca, cea care declara:



"V-am zis că mă pricep. Când sunt cu un bărbat în pat, mă prefac că-i mângâi penisul, dar de fapt îi iau dimensiunile.”


Trăim vremuri grele, vremuri în care meseriile tradiţionale sunt pe cale de dispariţie iar atunci când le avem, în loc să le cultivăm dăm cu parul în bieţii oameni ai muncii. Aşa ceva, zău dacă se face! Şi încă ceva. Florina Mihăilă, fată topometru, nu mai fi supărată micuţo că n-ai mai făcut sex de o lună, cum spui mata: “Spun că dacă fac sex cu mine, le măsor "bărbăţia" şi îi fac de râs prin presă. Sunt foarte supărată din cauza asta. Nu am mai făcut sex de o lună, abia aştept să încep filmările”. Promitem să îţi rezolvăm de un loc de muncă plin de provocări la Drumuri şi Poduri.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...