Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, noiembrie 25, 2008

Titluri simpatice la alegerea retardaţilor


"Orlando Bloom şi iubita-model, boom-boom la Veneţia" scrie într-un articol, zice ea, simpatic, Olivia Oancea de Lick. Minţii mele perverse nu i-a trebuit prea mult timp ca să deceleze răul de bine, prostia de lucrul finuţ, toate acestea ducând firesc la concluzia că boom-boom este un fel de sinonim cu dânga-dânga, hâţ-hâţ sau fleoşc-fleoşc, această ultimă expresie fiind şi cea mai neruşinată la care m-aş fi putut gândi.

Acum, ce să zic, singurul argument pro-unastfeldearticol este că Olivia Oancea de Lick i-a zis astfel tocmai pentru a prefaţa un foileton viitor, ce va continua ca un fel de jurnal de călătorie. Nu îmi este greu să enunţ de pe acum posibile viitoare titluri, cum ar fi: bum-bum la Neptun, bum-bum peste drum (mulţumim Doamna Haudi Partâânar pentru copyright) şi alte episoade făr de număr de genul: bum-bum în Liban, bum-bum în Peru, bum-bum în Italia.

Ador jocurile de cuvinte, ba mai mult, cred că fac parte dintre aceia puţini la număr care consideră că un articol de presă e bine să îţi rămână în minte şi ca scriitură nu doar ca relatare simplă şi agreabilă, dar de aici şi până la a îmbrăţişa un astfel de "joc de cuvinte": bloom - bum-bum, mai este încă o diferenţă de conştienţă, ba chiar de încă performantă continenţă. Miranda Kerr cu Bloom la drum ar fi fost probabil mult mai aproape de realitatea respectivului articol, care nu prezenta nici un fel de trimitere erotică sau sexuală.

Olivia Oancea, sunt gata să bag mâna în foc că în timpul liber eşti poetesă amatoare pe agonia poeziei.ro!

3 comentarii:

holicica spunea...

baga'ti'o, da' scoate'ti'o repejor, sa nu o arzi.am avut'o, da' dupa o agonie, inainte de .ro'manie tot un punct e, coane senzuale.c'olivia'n agonia c'est moi.que le vent m'a purat aci, la tine, asta'i alta mancare de bertrand cantat.

Vasile Sensual spunea...

Crezi ca am scapat la timp sau m-am procopsit cu o frumusete de gradul 2? Oricum, la urma urmei si de pe agonia poeziei au pornit oameni talentati, de ce nu as fi putin tolerant. Mi-esti simpatica, o sa incerc sa te citesc mai des.

Cu prietenie
EU

holicica spunea...

bine, Vasile, mi'esti iertat.cat despre tentativele de lick'uiala - apreciez efortu'....chip in taci.

cu sens'ualitate
olivia.


Pleased to meet you, hope you guess my name...