Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

miercuri, noiembrie 12, 2008

Marius Crăciun face România Campioană Mondială FIFA 08

Românul Marius Crăciun, în vârstă de 19 ani este campionul internaţional la Fifa 08, competiţie înscrisă în cadrul World Cyber Games - Koln, Germania. În urma finalei disputate cu portughezul Pedro Caiado, şi câştigată cu scorul de 2-0 Marius s-a ales cu suma de 15.000 de dolari. Prezentă pentru al 7-lea an consecutiv la WCG, România se mândreşte atât cu Marius, cunoscut sub nickul nExt-BeBe, cât şi cu echipa F.C. Barcelona, care, iată, a jucat pentru România. Românul nostru s-a dovedit mai bun decât 79 de gameri din 72 de ţări, şi, credeţi-mă nu e puţin lucru, chiar dacă în mintea unora a fi gamer înseamnă doar a te juca mai mult ca alţii.

Chiar dacă în mintea unora a fi gamer se traduce prin a te juca pe calculator sau xBox mai mult decât alţii, poate e totuşi bine de ştiut că şi în acest domeniu este nevoie de seriozitate, fiind o mare diferenţă între cel care joacă până câştigă şi cel care joacă folosind toate cheaturile pe care le află între timp. O spun în calitate de maaaaare amator de jocuri, dar doar amator, şi, credeţi-mă, îţi trebuie ceva perseverenţă ca să joci Fifa 08 la nivel profesionist, cel puţin pot să afirm asta în cazul consolei xBox.

Felicitări lui Marius Crăciun şi celorlalţi 8 tineri care au reuşit în acest fel să claseze România pe locul 9 în topul pe naţiuni. Iată încă o dată aleanul virtualului: echipe româneşti dau cu stângul în dreptul, dau faliment, la Fifa 08 suntem campioni mondiali.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...