Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, noiembrie 10, 2008

De la misterul Deliei Budeanu la farmecul ţaţichi...

Dimineaţă la "Răzvan şi Dani" hai să vorbim despre noul concurs al "trustului" şi mi se explică ceva de genul: româncele sunt foarte frumoase şi la Antene sunt multe posturi libere şi sunt aşteptate să trimită CV-urile fete nu neapărat frumoase, ci mai ales inteligente, considerându-se foarte important ca fizicul acceptabil să se armonizeze cu o materie mult mai puţin cenuşie decât a majorităţii fetelor de pe coperţi. Auzisem ceva de cunoştinţe de istori, geografie, literatură, aşa că pe bună dreptate m-am întrebat ce format ar urma să aibă emisiunea acestora: Gnoseologia pentru toţi, Căminul Artei, Hermeneutică şi dialectică la dispoziţia fiecăruia, Universul verde sau Memoria istoriei. Adio Răzvan Theodorescu, adio Dance Mihăilescu, adio Vlad Nistor... Iată că treptat misterul mi s-a dezlegat, citind comunicatul propriu-zis de pe site-ul "trustului":


"Regulamentul concursului:Dacă ai visat să fii star TV, acum ai ocazia să îţi vezi dorinţa împlinită. Trebuie să convingi publicul că meriţi să fii pe micul ecran. De această dată, nu noi decidem cine va prezenta ştiri la Antena 3. Noi doar le urăm succes tuturor participantelor şi le invităm să trimită CV şi fotografii cât mai reprezentative la una dintre următoarele adrese ..."


Aşadar ştiri. Probabil că formatul va fi următorul: ştire despre mediu - repede se buluceşte în cadru prezentatoarea-biolog, ştiri despre istori - fuga se deschide un soi de criptă din decor şi ne zice vreo două Hera Dota şi tot aşa. Ingenioasă găselniţă, mult superioară celei cu prezentatoarele nude. Prin urmare se caută un chip pe care cât mai mulţi spectatori ar dori să îl vadă pe micul ecran, cât despre cultura acestui chip, nici vorbă. Domnişoara din imagine, de pildă la kilometri lumină de inteligenţa cel puţin elementară a fiinţei umane se numeşte Adela Lupşe şi, din câte am înţeles a mai concurat la o emisiune care se numeşte ceva de genul: noră pentru soacră-sa, distingându-se prin inteligenţă mascată şi mahalagism. Aşadar dacă o vreţi pe această duduiţă care rivalizează la genitiv cu o salată grecească cu numele de ţaţichi, votaţi-o!


În orice caz, cu această găselniţă trustul şi-a asigurat traficul virtual pe web-site-uri şi nu în ultimul rând încă o emisiune stupidă din seria celor cu dansatul din motive imediate...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...