Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, noiembrie 25, 2008

Sorin Ovidiu Vântu a cumpărat Google

Mare foială, ceea ce denotă o imensa tensiune la nivel de monopol în România actuală. Google are o nouă interfaţă care îl reprezintă pe Sorin Ovidiu Vântu strecurându-se ca un duh printre literele siglei susamintite. Toate încercările lui Abramovici de a pune mâna pe Google s-au soldat cu un mare eşec în faţa lui Vântu, investitorul român reuşind ce nu au reuşit alţii mult mai bine cotaţi pe piaţă, semn că piaţa românească de capital prosperă în ciuda crizelor financiare la zi. Prin urmare, de-acum încolo Google va fi echivalent cu "român", ce lume minunată este cea în care trăim! Nu ştiu cum aţi preluat această veste, nu ştiu cât din sentimentele aferente au fost mândrie naţională sau amărăciune şi inutilitate? Starea mea de spirit? Confuză.

Ei bine, era o glumă, una bună ce-i drept, dar era o glumă. Cu ton proletar o spun, priviţi dragii mei la calitatea bancurilor făcute de cei bogaţi, în comparaţie cu "glumiţele" noastre, nevinovate, de cele mai multe ori povestite le nivelul "ce-ar fi fost dacă...". Până şi surprizele le ies mai bune, ce să mai zicem, dacă un prieten bun al lui Vântu s-a gândit de ziua sa să îi cumpere un website şi pe acesta să posteze o interfaţă falsă de tip Google care funcţionează impecabil, mulţi dintre colaboratorii acestuia putând-o accesa în locul tradiţionalei interfeţe? Dup luni întregi de trafic suprinzător pentru necunoscătorii din alte ţări probabil că vom rămâne uimiţi de noua direcţie pe care o va lua site-ul cu pricina. De-ale afacerilor prospere...

Trăim într-o lume veselă, în care cei bogaţi fac bancuri şi cei obişnuiţi râd, mai sănătos sau mai amar... O lume cu gura până la urechi!

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...