Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, noiembrie 20, 2008

Opriţi măcelul sau vi-l trimitem pe Ciomu!

Empatizez şi eu cu cei care se revoltă pe tinerii feroezi care îşi arată bărbăţia participând la ritualul de iniţiere denumit "căsăpirea", numai că nu prea ştiu despre ce animal este vorba, prin urmare, decât să ies de prost şi să strig sus şi tare "Opriţi uciderea pârşilor!" şi de fapt să fie vorba de uciderea indolenţei, prefer înainte să mă documentez. Aşa că întreb: 140 de exemplare din ce animal au omorât, domne, ăştia în Insulele Feroe de se face atâta tevatură? Spun asta fiindcă două site-uri diferite publică animale diferite, iată şi mostrele.

"Sute de tineri care doresc să arate că au ajuns la maturitate, îşi arată „bărbăţia” într-un adevărat masacru pornit împotriva delfinilor Calderon, care sunt recunoscuţi pentru inteligenţa lor şi pentru faptul că se apropie de oameni din curiozitate," ni se spune pe site-ul Bihor Online.

Pe site-ul News Report, citând Prost TV ştirea se referă însă la un cu totul alt animal: balene. Cum ăştia din urmă se mai laudă şi cu un material mai amplu BBC, nu ştiu de ce, înclin să cred mai mult în această ultimă variantă, deşi, nici nu englezii nu mi-e ruşine, ce naiba, doar ei le-au făcut celebre pe fetele Cichi.

Aşadar, jos măcelul de... Acum realizez că orice ar fi ele, e bine să milităm pentru oprirea măcelului. Şi dacă nu se poate pe cale diplomatică sau oficială propun să îl eliberăm pentru scurtă vreme pe Doctorul Naum Ciomu, "the greatest", şi îl trimitem într-o scurtă excursie în Feroe. Credeţi-mă îi va face pe tinerii feroezi să priceapă că ce au luat pe mere au dat pe pere...


Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...