Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, noiembrie 03, 2008

Mama avea dreptate: nu te aşeza pe colacul WC-urilor publice

Un englez s-a trezit lipit de capacul WC-ului, incident produs într-o toaletă publică din Regatul Unit. Se pare că la mijloc a fost vorba de o "anecdotă fizică" a cuiva cu simţul umorului descentrat. Pentru a fi "descarcerat" a fost nevoie de intervenţia pompierilor, de unde putem cu toţii trage concluzia că da, cititorii români de Reader's Digest care au votat pompierii pe primul loc al încrederii, da, cititorii români au ştiut ei foarte bine pentru ce au încredere deplină în pompieri.

Iată, pompierii devin pe zi ce trece meseriaşi buni la toate, ei manevrând a la grande finesse cu substanţe chimice, scări, cisterne de apă şi chiar cu pisici, atunci când este cazul. În orice caz, pentru a fi pompier mai nou reclamă şi un miros deosebit de tolerant, sau un nas deosebit de înfundat, pentru a face faţă "capcanelor" ivite la tot pasul. După ce am citit ştirea aceasta, credeţi-mă mi-am introdus numărul de telefon al pompierilor în memoria mobilului, deoarece niciodată nu ştii ce ţi se întâmplă.

P.S.

Pentru a evita viitoarele posibile astfel de incidente, sugerez creatorilor de modă proiectarea unor pantaloni care să încludă în tur şi formele unui capac de WC, pentru ca fiecare dintre noi să îi poată avea în geantă, în eventualitatea unui astfel de eveniment neplăcut.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...