Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, noiembrie 27, 2008

De ce dorm oamenii?


Ieri, un reporter CANCAN care a sunat-o pe Sexy braileanca pentru o declaratie de presa, a avut surpriza ca la celalalt capat al firului sa auda vocea sotiei lui Tolea: "Florina doarme, fiindca e obosita. Sunt Magda Ciumac..."

Prostia la putere, un şlagăr veşnic la modă interpretat pe vremuri de Sarmalele Reci adus la zi de o nouă pereche de şoc din rândurile vipurilor interlope de la noi: Sexy Brăileanca şi Magna Ciomag a lui Tolea (Magda Ciomag de Tolea). Cum, necum, cele două ipochimene s-au hotărât se se împrietenească (cât de aleatoriu a devenit acest termen) şi să zguduie din temelii zidurile bunului simţ. Sexy Brăileanca s-a mutat la Ciomag, care, se spune că ar fi devenit un fel de secretară. Mie mi se pare de zile mari scuza pe care această femeie cu IQ invizibil şi pentru o furnică o aduce atunci când trebuie să justifice de ce toarme cealaltă tolomacă. Acum întrebările care se pun sunt: la ce oră a primit acest telefon şi ce relaţie a avut cu Tolea din moment ce subconştient simte nevoia să se justifice. Şi pe de altă parte, chiar aşa, de ce doarme omul? De ce te scobeşti în nas? De ce faci caca, pipi, de ce faci urât? Posibile răspunsuri: fiindcă mă mănâncă, fiindcă mă trece, fiindcă îmi vine, fiindcă aşa...

Lăsând psihanaliza pe seama altora, să ne mai bucurăm cât mai avem parte de astfel de prepeliţe nenutrite de minţile medii sau în orice caz, treze.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...