Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, noiembrie 18, 2008

Intoxicări repetate ale opiniei publice cu poliţişti români "ţărani"

"Noaptea, în capătul străzii Constantin Daniel, lângă Secţia 1 Poliţie, se adună la un pahar de cafea fierbinte jandarmi şi poliţişti la Rutieră. Într-una din aceste nopţi, câţiva s-au lăudat că au “rezolvat o supergacică, o blondă din Romană”. “Care, mă? Asta?”, i-a întrebat un poliţist care tocmai se întorsese dintr-o razie la curve. Şi i-a arătat-o pe Pamela, care dădea declaraţii într-un birou. “Păi e bărbat!”. "

Daţi-mi şi mie crezare când vă spun că poliţiştii români sunt nişte oameni absolut normali, chiar inteligenţi aş zice, cu o imagine publică distorsionată de formatorii de opinie. Aduc în apărarea tezei mele fragmentul de mai sus din cotidianul Lick în care poliţiştii români (jandarmi şi de la rutieră) sunt zugrăviţi ca nişte idioţi, în consonanţă cu reclama "nişte ţărani". Încearcă să ne convingă autorii articolului că apărătorii legii din sectorul 1, cel puţin în cazul acestei anecdote, habar nu au de diferenţa anatomică dintre bărbat şi femeie, din moment ce se laudă că "rezolvă o supergagică" care e de fapt bărbat, şi nici măcar nu se face referire la alcool. Oare chiar nu îşi dă nimeni seama că se încearcă denaturarea imaginii şi că se evită o altă realitate mult mai şocantă, dar cu atât mai europeană?

Poliţiştii în cauză care se laudă cu performanţa lor sexuală nu sunt nici pe departe "nişte ţărani" sau luzări, cum li se mai zice prin Moldova, ci pur şi simplu câţiva homosexuali sau în orice caz nişte deviaţi sexual care au încercat să adoarmă vigilenţa colegilor lor, simulând aceleaşi discuţii "de vestiar". Probabil că acum, înaintea alegerilor un astfel de subiect se vrea evitat, aşa că, până la următorul scandal de presă să trăim mai departe cu impresia că poliţistul român este pe lângă celelalte defecte ale sale şi un animal sexual mânat de dorinţe primitive.

Litera de lege pentru organ: Orificiul înainte de toate!

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...