Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, noiembrie 06, 2008

Imaginile criptice şi desemantizarea lor

Cacanienii au dat iarăşi lovitura de această dată cu o enormitate demnă de cele mai mari aberaţii în "jurnalismul de investigaţie", după cum îi spun ei acestui gen de paparazzeală speculativă. Iată reţeta care stă la bazele articolului Cristina Rus se roaga sa nu-si piarda barbatul - A intrat in prima biserica iesita in cale.

Se ia o vedetă pe care în următoarele săptămâni dorim să o prezentăm cu lupa şi să o întoarcem pe toate feţele. Ne asigurăm că avem de ce să ne legăm, pentru a construi mici scandaluri credibile: i-a murit de curând animalul de companie, motiv pentru care a provocat un accident în trafic, şi-a făcut lifting şi înainte uitase să îşi scoată inelul din nas, care în momentul de faţă i se află pe pleoapa dreaptă sau şi-a înşelat iubitul cu un tânăr care seamănă cu un alt tânăr... Acum angajăm paparazzi să o surprindă pe respectiva vedetă călcând strâmb. Şi aici intervine dilema: ce ne facem dacă vin cu mâna goală? Ei, păi atunci inventăm.

O fotografie nevinovată cu vedeta scărpinându-se la subraţ. Clar, noul iubit o vrea rasă, prin urmare tocmai s-a epilat şi acum o mănâncă.

O fotografie nevinovată cu vedeta cumpărându-şi pantofi. Clar, noul iubit a început să arunce cu bani, şi de aici încolo investigaţia se ţine lanţ. Vedeta îşi cumpără hârtie igienică, clar îşi face nevoile în wc-ul noului iubit, iar dacă colac peste pupăză îşi mai ia şi tampoane, clar îşi aşteaptă ciclul în apartamentul acestuia.

Şi acum cazul nostru. Cristina Rus are un iubit care nu e nici cocalar, nici bişniţar, nici vip, nici peşte, nici mardeiaş. Numitorul comun însă este că pe acesta nu îl cheamă aşa cum ne-am obişnuit: Poponeţ, Boschet, Sanchi, Fane, Lae... Prin urmare, cei de la cacan consideră că această mare şansă din partea Cristinei trebuie speculată, aşa că orice face blonda noastră, ei interpretează. În cazul de faţă Cristina Rus tocmai intră în biserică şi iată explicaţia cacanienilor: "Cristina simte ca si-a intalnit sufletul pereche in persoana lui Dragos, barbatul alaturi de care traieste o poveste de dragoste de mai bine de o luna, si nu vrea ca situatia aceasta sa se schimbe. Daca pana acum nu a fost cea mai norocoasa femeie, ea spera ca de data aceasta deznodamantul va fi altul. Si se roaga pentru asta."

Ieri am fost şi eu la biserică, dar profitând de anonimat nimeni nu a fost pe fază să îmi facă poză. Dat fiindcă veneam de la cumpărături cu nou achiziţionatul capac de wc după mine, probabil că sub fotografia cu pricina cacanienii ar fi trebuit să scrie: VasileSensual şi-a dus capacul de wc la biserică pentru a fi binecuvântat...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...