Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, ianuarie 16, 2009

Patrick Swayze şi probabil ultimul său film "The Beast"

Ieri, 15 ianuarie 2009 a avut loc lansarea primul episod din "The Beast", mini-series care îl au în rolul principal pe Patrick Swayze. Pentru cei care nu ştiu, actorul devenit celebru după "Dirty Dancing" suferă de cancer la pancreas, la începutul lunii fiind spitalizat de urgenţă ca urmare a faptului că această boală nemiloasă i-a afectat recent şi plămânii.

Conştient de faptul că în ciuda tratamentelor şi speranţelor de la finele anului trecut boala sa este ireversibilă, Swayze a les să nu îşi petreacă ultimele zile de viaţă într-un fotoliu ci pe platoul de filmare. Martori oculari confirmă prezenţa acestuia la toate manifestările legate de promovarea filmului, unde actorul a stat pe un fotoliu, fără să se ridice răspunzând cu amabilitate şi întreţinându-se ore în şir cu toţi cei care au dorit să converseze cu el.

Să îl urmărim în "The Beast", cântecul de lebădă al lui Patrick Swayze. Sau poate că nu!

___________________________________

Văzut primul episod din ”The Beast” cu o strângere de inimă, lucru care nu pot spune că mi se întâmplă prea des, Swayze e la înălțime, de parcă acum, la sfârșit ar vrea să lase ceva de calitate în urma sa. Filmul are atmosferă, lucru cert, doza de nebunie este corect exploatată la nivel de subconștient iar Travis Fimmel, fost model Kalvin Klein dă al naibii de bine în compania lui Swayze. Dacă nu se îngrașă și nu acceptă toate rolurile tâmpite doar pentru a-și rotunji bugetul Fimmel l-ar putea detrona nu peste mult timp pe Pitt. În orice caz, ”The Beast” se bucură deocamdată de un debut decent. Aștept să văd ce au de spus personajele, în speranța că vor contribui prin chimia dintre ele la întregirea atmosferei. Dacă nu, probabil că vom vedea încă un serial gen Alias...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...