Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, ianuarie 15, 2010

Și din față și din spate...

În seara asta ni s-a făcut de aripioarele picante de la KFC. Nici eu, nici BebeBebe nu suntem consumatori constanți de produse toxice, pentru noi Mac nu există, însă, din când în când mai cochetăm cu produsele celor de la KFC. Salata de varză îmi revine întotdeauna mie iar cartofii pai lui BebeBebe. Azi a fost una dintre acele zile. Prin urmare, am ieșit din casă și ne-am îndreptat spre mașină. Ceea ce mi s-a părut dubios de la distanță s-a adeverit când m-am apropiat de mașină.

Mașina noastră era ultima parcată, chiar la linia marcajului din colțul carosabilului, în buza colțului de stradă. Șoferul din față își trăsese mașina la un deget de bara mea din față, lucru pentru care nu îl acuz, dat fiind că puteam lejer să ies, dând puțin în spate, în schimb cetățeanul din spate, mai deștept de felul lui s-a gândit că și-ar putea totuși parca mașina în fundul mașinii mele, chiar dacă locul de parcare era neregulamentar. Neregulamentarul ca neregulamentarul, dar ce se face dacă unul din spate îi ia bara. Nimic mai simplu, se trage mașina la un centimetru de mașina mea. Acum Vasile, mai scoate-o dacă poți că de băgat ai băgat-o tu fără probleme. Am renunțat atât la scos mașina, cât și la KFC. N-aveam chef nici să aștept dobitocul, nici să comit o răutate. Atunci BebeBebe mi-a povestit de patru malaci care, aflându-se într-o situație asemănătoare au ridicat mașina în culpă pe care, nu a fost cazul să se gândească prea mult, au plasat-o într-un loc care parcă o aștepta ca o mănușă: între două containere de construcție, uitate la fața locului de un car de ani. Am zâmbit. Era și asta o idee.

Voi ce ați fi făcut în locul meu? Luminați-mă, dar nu mă îndemnați la ticăloșii, nu de alta, dar s-ar putea la un moment dat să le aplic și dacă nu vă afectează direct pe voi s-ar putea să îi ardă pe apropiați de-ai voștri. Apoi nu veți mai avea somn, gândindu-vă că ați pornit un genocid. Dați-mi un sfat elegant, eventual orientați-mă către un serviciu de macarale care îmi ridică mașina prinsă în această menghină...

2 comentarii:

Timea spunea...

Totusi ce ai facut pana la urma, ca nu am inteles?

Vasile Sensual spunea...

Eu sunt un tip ingrozitor de pasnic, in ciuda aspectului. :)) Ne-am intors sus si am renuntat sa mai iesim, lasand pe a doua zi. Ce zici de asta?


Pleased to meet you, hope you guess my name...