Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, ianuarie 11, 2010

Ziarul Libertatea are dimensiunile celui mai mare penis din lume

Saussure cel Mare și Sfânt! V-ați întrebat vreodată ce ne-am face într-o lume care nu își asumă ”codul”, literă de lege de altfel la Saussure? Babilonie curată. Și cum am putea noi, transmițătorul și receptorul să reînvățăm să comunicăm, presupunând că am descoperit canalul potrivit. Cum îi explicăm de pildă noi cuiva care nu a văzut în viața vieții sale o coadă de mătură cam cât de lungă este aceasta? Simplu: raportând dimensiunea la un obiect familiar. De exemplu ziarul Libertatea. O coadă de mătură are dimensiunea a trei ziare Libertatea pe lungime. Ok. Dar un Ford Mustang? Cât lungimea a 25 de ziare Libertatea.


Jonah Falcon
este un american care are cel mai lung penis din lume: 34,5 cm. erect și 24 cm. flasc, după cum, cei interesați se pot documenta din acest articol din Libertatea. Cum explicăm această dimensiune cuiva care habar nu are de unitățile de măsură? Cum altfel decât tot prin intermediul tabloidului în cauză. Libertatea mi-a luat-o înainte, prin intermediul unui redactor (nu ni se spune numele său, probabil pentru a nu îl compromite atunci când zâmbește cu ziarul făcut sul între mâini, pentru a arăta dimensiunile penisului lui Falcon) elaborând astfel ”teoria explicației analogice”. Prin urmare lungimea și lățimea ziarului Libertatea sunt echivalente penisului lui Falcon erect, respectiv flasc. Nu vi se pare că astfel scăpăm de corvoada unităților de măsură? În cazul acesta să îi felicităm pe autorii acestei ”inovații” dar și pe redactorul din poză - care va intra în istorie cam cum au intrat teroriștii care la revoluție s-au dat drept eroi - un soi de fotomodel al penisului invizibil. Sau suport al acestuia. După cum vi se pare mai potrivit...

Mă gândesc puțin însă și la ceilalți lucrători de la Libertatea. Cum se vor simți ei dacă într-o bună zi vor fi recunoscuți ca fiind ”angajații tabloidului mare cât penisul lui Falcon”? Falici cu siguranță, falnici însă mai rămâne de văzut.

Concluzie:

1. Ziarul Libertatea este ca cel mai mare penis din lume, dacă îl faci sul. Diferența este că tabloidul este nefuncțional ca să nu mai spunem că se umezește ușor și i se întinde vopseaua. De fapt, mea culpa, s-ar putea să existe o soluție: Prezervativul. Asta însă presupune ca fiecare număr din Libertatea să fie distribuit împreună cu un prezervativ.

2. Faptul că acest articol a apărut se datorează și unui responsabil care a dat bunul de tipar. Mă întreb retoric ce părere au mai marii publicației, acum că aceasta a fost comparată și raportată la un penis? Un răspuns ar spune multe despre obiectivele acestui tabloid.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...