Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, ianuarie 18, 2010

SENZAȚIONAL - Sclave klingoniene în România

Ei bine, sunt pe cale să vă dezvălui unul dintre cele mai bine păzite secrete din România, care, presimt că în următoarele ore va face subiectul mai multor dezbateri publice, chemând în același timp societatea civilă la ordine. Aruncându-mi astăzi un ochi pe site-ul celor de la Seven Sins am fost frapat de câteva domnișoare, care, toate prezentau o caracteristică comună îngrijorătoare: un cap disproporționat. Mi-a fost atunci clar că toate acestea ascund un secret teribil și dureros, secretul obârșiei lor. Veți realiza la o privire mai atentă că domnișoarele în cauză nu sunt humanoizi ci klingonieni. Capul foarte mare, cu crețuri abundente pe frunte se regăsește sub peruca cu pricina, fiindcă îmi este deja foarte clar că avem de-a face și cu peruci, menite să ascundă teribila taină. Povestea acestor fete este din cale-afară de tristă, acestea fiind răpite de pe Klingon de către astronautul român Dumitru Pruneanu într-un moment de neatenție a colegilor săi de navetă spațială. Acesta s-a strecurat în tulumba spațială și de cum a pus piciorul a ochit câteva fete klingoniene pe care le-a adus ulterior cu el pe pământ.

Impresari nemiloși au pus mâna pe ele, cu o strângere de inimă, e drept, lucru care i-a dus să își și numească firma Seven Sins. Primul păcat era că acestea au fost făcute sclave, cel de-al doilea că au fost dezbrăcate, cel de-al treilea că li s-au pus niște peruci odioase, cel de-al patrulea că au fost îmbrăcate provacator, cel de-al cincilea că au fost supuse unor ședințe repetate de fotografie, mai lungi de câte 8 ore, cel de-al șaselea că au fost machiate strident și cel de-al șaptelea că au fost supuse tuturor acestor păcate anterioare. Aflu din surse neoficiale că marele succes al firmei Seven Sins are la bază faptul că fetele sunt tratate ca adevărate femei hidrocefale, fiind privite ca niște curiozități ale naturii, fără a i se dezvălui marelui public că dincolo de orice afecțiune, avem de-a face doar cu o altă rasă. Din și mai mare nefericire pentru ele, sclave fiind nu se pot bucura nici de substanțialele privilegii pecuniare rezultate din exploatare.

Nu-mi mai rămâne decât să militez pentru eliberarea celor trei femei klingoniene aflate în proprietatea celor de la Seven Sins îndemnând toate cumpărătoarele de lenjerie intimă să boicoteze aceste produse. Femei din toate țările, uniți-vă și participați la această campanie, pentru a stopa astfel exploatarea femeilor klingoniene de către femeile noastre! Adio hainelor! În acest mod simplu (vorba lui Toma Caragiu) haina ajunge pe fereastră, femeile klingoniene vor fi puse pe liber și vor fi cu toții mult mai fericiți. Se poate spune că am făcut în cele din urmă o faptă bună.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...