Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

miercuri, iunie 11, 2008

Fiul lui Marilyn Monroe, Marin Moroi iese la atac

Pe data de 5 august 1962, în apartamentul din Brentwood în care Marilyn Monroe a fost găsită fără suflare se mai afla cineva. Înainte de apariţia poliţiei, la auzul unor strigăte disperate, Miss. Take, o spălătoreasă americană, emigrată din Marea Britanie dă buzna în casă unde dă cu ochii de un micuţ blond, cu ochi albaştri, de numai 7 anişori, pe care îl duce repede în garsoniera sa sordidă.

Astăzi, în vârstă de 53 de ani, Marin Moroi, medic proctolog în Baia Mare, emigrat în România la mijlocul anilor 70, este hotărât să dea în vileag întreaga maşinaţiune pusă la cale de clanul Kennedy pentru muşamalizarea morţii mamei sale. Printr-o scrisoare trimisă familiei Kennedy, susţinătoare a lui Barack Obama la preşedinţia SUA, Marin Moroi ameninţă cu divulgarea secretelor păstrate cu străşnicie mai bine de 4 decenii.

În schimbul tăcerii sale, Marin Moroi a solicitat luni, 9 iunie 2008 modificarea constituţiei SUA şi prelungirea mandatului actualului preşedinte George W. Bush cu încă patru ani. De asemenea proctologul băimărean mai solicită şi din partea statului Român realegerea lui Ion Iliescu pentru încă un mandat, în caz contrar acesta fiind dispus să dezvăluie numele persoanei care o însoţise pe mama sa cu puţine ore înaintea decesului.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...