Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, decembrie 30, 2010

Urări la trecerea dintre ani

Dragelor, dragilor, iată că inevitabilul s-a produs. Am mai petrecut împreună un an și am ajuns la momentul bilanțurilor. În primul rând a fost un an uriaș pentru noi, familia Sensual, pentru că ne-am înmulțit și am intrat într-o nouă dimensiune a evoluției noastre, ca indivizi dar și ca familie. A mai fost un an minunat pentru familiile noastre care s-au strâns laolaltă pentru a ne susține cu tot ce au ele mai bun. Ni s-au umplut casele, ni s-au umplut inimile. Pot spune cu mâna pe inimă că de-abia de-acum încolo ceea ce am construit se va vedea, ani întregi lucrând numai la fundație, fără de care, însă, nu am fi putut merge mai departe.

În rest, toate au rămas relativ neschimbate. Rapidul nu strălucește, unii oameni nu merită interes și mai ales cei care se bucură de atenția presei trebuie tratați ca atare. Alții au continuat să lupte, cu convingerea că vor reuși de capul lor. În parte au izbândit, iar cei care încă nu au văzut luminița cu siguranță o vor vedea. Cinematografia românească stă mai departe bine și în ultimile luni a explodat, în sfârșit și muzica românească bună, căreia îi prevăd momente de vârf în următorii 2-3 ani. Cam atât...


Și acum urările:

Să reușiți în 2011 ceea ce în 2010 nu ați dus la bun sfârșit!

Dacă începeți să vă plictisiți de rutina zilnică, dacă zăboviți mult în fața raionului cu jucării nu pregetați să faceți copii. Cu siguranță acesta este momentul prielnic să vă exersați responsabilitatea iar dacă credeți că ați început să bateți la ochi, în 2-3 ani un copil va reprezenta cel mai plauzibil alibi pentru copilăria voastră târzie. Nu uitați însă că acest copil nu crește singur și că mai devreme sau mai târziu el va deveni oglinda voastră!

Dacă vă prisosește dați mai departe! Toate aceste daruri vi se vor întoarce, credeți-mă!

Bucurați-vă, trăiți momentul și respectați-i pe cei din jurul vostru, oameni sau animale. Merită. Singuri nimic nu ar avea nici un rost iar împreună surprizele ne vor aștepta la tot pasul. Mai bune, sau mai rele, dar surprize care ne fac viața plină și neașteptată. Mai sunt câteva ore și mai îmbătrânim cu încă un an. Suntem mai bogați în experiență și mai săraci în ucenicii. Să ciocnim cu dragoste un pahar de șampanie, după care să privim partea plină. Mai avem cât să mai ciocnim încă o dată, de data asta cu vecinii!

Familia Sensual vă dorește LA MULȚI ANI PE 2011!

3 comentarii:

Dan Petre spunea...

La multi ani de Sfantul Vasile si un an cat mai bun!

PS: poate anul asta ma veti ajuta macar cu un indiciu pt. a-l identifica pe primul ''Vasile'' de pe ''frontispiciul'' blogului.

Vasile Sensual spunea...

Mersi mult de urari si tie iti doresc acelasi lucru. Imi pare rau ca am omis sa iti spun cine este primul vasile. Este vorba de Vasile Parvan, mare istoric roman, sigur, si el un vasile.Apoi Alecsandri, Lupu, Sf. Vasile si Vasile Roaita, sau vasilele cu mana pe sirena. Si, evident, vasilica.

Multa bafta in noul an.

VS

Dan Petre spunea...

Da, pe ceilalti ''Vasili'' i-am recunoscut imediat, dar primul nu-mi iesea nicium :)

Pot sa ma laud? Uitasem pana azi de aceasta ''framantare'', cand brusc imi adusei aminte de problema, in urma unei discutii cu un amic despre mari istorici romani.Imi dadui una peste frunte si zisei: ''dom'le, dar eu am o poza de rezolvat. Ia sa vedem noi cum arata Vasile Parvan!'' Si, surpriza-surprizelor: ma uit pe wikipedia si recunosc poza de pe blogul tau...

Si dadui fuguta sa ma laud ca am gasit rapsunsul, si uite ca, independentm imi rapsunsesi si mata intre timp :)

Oricum, ramane sentimentul ca ''cititorii nostri sunt mai destepti decat ai lor''. :)

Emotionanta este pasiunea lui Parvan pentru munca sa, care i-a provocat indirect sfarsitul: obsedat de munca de santier, a ignorat o apendicita care s-a complicat si s-a transformat intr-o letala peritonita...


Pleased to meet you, hope you guess my name...