Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, decembrie 20, 2010

Dictatura roboţilor a început azi

Să vă zic una tare care mi s-a întâmplat acum câteva minute şi care confirmă încă una dintre profeţiile Babei Vanga, de data aceasta referitoare la dictatura roboţilor. Spunea baba asta la un moment dat că ne vom transforma toţi în roboţi. Ei poftim, iată şi dovada.

Începem serviciul la ora 9.00. Dat fiindcă am o groază de treabă de terminat până în ajunul Crăciunului, ca să mă pot bucura şi eu ca tot omul de sărbători am venit astăzi la birou la ora 8.30 şi probabil că aşa o voi ţine până joi. La ora 8.35 sună telefonul. O voce cam trecută de 45 o caută respectuos pe una dintre colegele mele. La fel de respectuos îi răspund că la noi programul începe la ora 9.00. Realizează că Budapesta e cu o oră în urmă faţă de Bucureşti. Am realizat prin urmare că e vorba de o doamnă care sună din România. Doamna de la celălalt capăt al firului consideră necesar să îmi explice că sună din România. OOOOOOOK. Trecem mai departe, mai ales că deja suntem amici. Acum mă asigură că va reveni fix in 25 minute (ce, ne jucăm aici?). Ce să-i mai zic? Eventual să o asigur că dacă sună în fix 25 de minute tot nu are prea mari şanse să o prindă pe colega mea, e gheaţă pe jos, maşinile alunecă de nu se poate... Deja o simt că este iritată. Mă întreaba încă o dată dacă începem la 9. Îi confirm. Acum este momentul cheie, când se repede în fulgii mei şi mă întreabă, iritată: Atunci dumneata cine eşti? Chiar aşa, dacă începi la 9 de ce răspunzi la telefon, boule. Şi atunci i-am răspuns: Robotul telefonic. Şi ce credeţi că i-a răspuns doamna robotului telefonic? Mă scuzaţi. Mi-am revenit cu greu. O doamnă venerabilă, fără nici o îndoială educată, stilată a ajuns să îşi ceară scuze unui robot telefonic... Baba Vanga e pe val.

Update! Au trecut mai bine de 40 de minute, colega mea nu a venit, în schimb telefonul a sunat din nou. Doamna spune: alo! şi eu îi răspund, credeţi-mă, atipic pentru un robot şi foarte personalizat. Ce credeţi că a făcut doamna? Mi-a închis telefonul. Pe bună dreptate. Aşa merită un robot.

P.S.

Dragi prieteni, cu care am tot vorbit la telefon. Vă rog să îmi spuneţi dacă chiar am voce de robot telefonic. Sau dacă aveam, pentru că asta ar însemna că de la o vreme sunt posedat de un robot...

2 comentarii:

Unknown spunea...

:))))

Vasile Sensual spunea...

Dar tot nu mi-ai raspuns daca am voce de robot!


Pleased to meet you, hope you guess my name...