Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, iunie 09, 2011

Introducere în angelism

Azi dimineaţă, citind blogul lui Răzvan Exarhu, pe care nu am mai intrat de ceva vreme am fost direcţionat pe un site de "angelişti". Cam ştiam la ce să mă aştept, aşa că surprizele sunt de mici proporţii. În orice caz, categoric fanii Angelei Similea au nevoie de un loc al lor, de un spaţiu personalizat şi chiar de un timp al lor, cam cum li se cuvine fanilor Star Trek sau Star Wars. Şi încă ceva: angelist te naşti nu devii. Stă drept exemplu Rodica Şeuleanu, o tânără de 25 de ani, care are un mod de viaţă totalmente diferit de alte tinere din aceeaşi generaţie. Angeliştii, de pildă, refuză clubul şi bumţa bumţa în favoarea caselor de cultură. Din start putem spune că viitorul culturii din România cel puţin stă în angelişti. Sunt oameni cu un auz foarte dezvoltat, prin urmare îi vei surprinde de fiecare dată militând pentru linişte, deoarece ei percep cele mai discrete sunete. Cred că una dintre noile piese ale celor de la R.O.A., "Linişte" a fost chiar concepută ca un omagiu adus angeliştilor: "Taci un pic, uite-un prost, uite c-a venit să ne ia la rost/ Taci un pic, uite doi, îi băgăm cu capu-n gunoi/ŞŞŞŞŞŞŞ/ Linişte" şi în nici un caz lişiţelor cum înţelesese un amic, puţin băut, puţin fumat, care credea că titlul şi refrenul se adresează "lişiţelor". În contextul primăriilor care încearcă să limiteze decibelii din marile oraşe, un angelist e parfum. Rodica Şeuleanu zice: "am vazut spectacolul cu angela similea si ovidiu comornic la casa de cultura din constanta si a fost superrrrrrrrr am o remarca insa! sunetul a fost foarte puternic , statiile foarte tare au fost melodii pe care le am ascultat cu mana la urechi!!!! sunt o fana inraita a Dvoastra insa ca un sfat cu tot respectul: da ti oameni bunimai usor statiile acelea!!! multumesc :((" Chiar dacă îşi pune mâinile la urechi, angelista Rodica Şeuleanu tot percepe muzica. Angeliştilor "sleepers", din preajma noastră le-aş sugera să încurajeze cultura de ceară din urechi, deoarece astfel ar putea suporta mai uşor decibelii din jur.






Ce mai face un angelist? Procreează, clar, de regulă în cadrul aceleiaşi grupe taxonomice. Un mediu cât de cât fertil mai este şi "komornistul", care face casă bună cu "angelista". Evident, văutătorii de angelişti se pot folosi oricând de komornişti, care funcţionează ca o substanţă de identificare, invers treaba fiind puţin mai complicată. Au existat cazuri în care, căutând komornişti prin intermediul angeliştilor au fost daţi la iveavă "marienistorieni", "savoişti" sau "mariuţeşti". Aceste specii sunt deosebit de periculoase, deoarece generează reacţii adverse.




Până acum o să spuneţi că nu e nimic rău să fii angelist. Da, pentru că nu v-am spus nimic despre cum se hrănesc aceştia. Cu ouă de broască ţestoasă!!! Acum oare tot mai credeţi că avem motive să îi tolerăm?

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...