Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, iunie 24, 2011

Costin Mărculescu, între şedinţele fofo şi cenuşa mondenului

Dându-şi seama de talentul său ieşit din comun, mogulii de la 6TV (jamais couche avec...) i-au oferit lui Costin Mărculescu o emisiune, care, cum credeţi că se putea numi? Stupid show? Nu. "Mărculescu show". Despre acest show însuşi realizatorul povesteşte că: "La mine în emisiune nu veţi vedea scandaluri sau personaje precum Nikita, Tarky, Naomi, Fernando de la Caransebeş sau Roxy-Manelista. Va fi un show diferit, unde se vor dezbate subiecte mondene arzătoare, dar într-o altă manieră decât aţi întâlnit până acum". Am aflat înaintea multora şi mă grăbesc să vă informez şi pe voi prin ce anume această emisiune va prezenta altceva decât coteriile cu care ne-am obişnuit.



În primul rând avem de-a face cu o emisiune de nişă. "Pretextul", ca să-i zic aşa este incendiul. Nu orice incendiu, fireşte, ci doar cel care se produce la casele vedetelor. Subiect monden, arzător. Costin Mărculescu, acest Phoenix al televiziunii din România actuală va purta tradiţionalul maiou alb. Sper că îi va da prin cap ori să poarte acelaşi maiou, care cu timpul va căpăta o culoare naturală (condiţia este să nu îl spele niciodată), ori să îl murdărească special încă de la prima ediţie, pentru a fi cât mai natural şi ancorat în context. După ce va reconstitui accidentul în sine, escaladând munţii de cenuşă, salvând musai cele câteva broscuţe rătăcite prin tăciuni, Mărculescu se va retrage în studio cu invitaţii în cauză, unde se vor dezbate cauzele incendiului, dar şi proiectele de viitor. Poate unii vor ridica pe fosta fundaţie un palat, alţii o bodegă şi alţii o mănăstire. Subiecte deosebit de arzătoare. De asemenea nu vor lipsi nici pompierii, câte unul-doi la fiecare editie, printre care la loc de frunte va fi Nicolae Giurgea, pompierul-erou de la "Românii au talent", care va prezenta nenumărate momente artistice. Dacă nu îl cunoaşteţi încă pe Giurgea, urmăriţi filmuleţul de mai jos şi veţi afla totul despre el.











Păstrând formatul emisiunii, Mărculescu va fi secondat de "Ioana Maria Petcu, o asistentă incredibil de sexy şi 100% naturală. Cei doi au fost protagoniştii unei şedinţe foto incendiare în studioul Click! " Se poate remarca neruperea din context a acesteia, prezentă la o şedinţă foto "incendiară", aici. Privind însă atent mâna lui Mărculescu, acest Fofocle al mondenului românesc actual veţi observa că se odihneşte într-o poziţie firească, în apropiere de fofo lui Ioana Maria Petcu. Ceea ce spune multe. Ceea ce mă face să mă gândesc că şedinţa cu pricina a fost mai degrabă o şedinţă fofo şi nu una foto.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...