Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, august 23, 2010

Titus Steel, unul și același cu fiul lui Vespasian, față cu destinul

Uite ce, râdem, glumim, povestim, dar să nu îndrăzniți să mă întrebați vreodată ce căutam pe pagina asta. Important este că, în căutările mele, am descoperit un adevăr la care puțini dintre noi ne-am gândit vreodată, și anume că Titus Steel este unul și același cu acel Titus (Flavius Vespasianus), eroul de legendă care a terminat Colosseumul și al cărui tată a pus bazele vespasienei. Cum de mi-am dat seama? Simplu, din Click și din cele declarate de Zoltan Nagy, care, pun pariu că nu s-a gândit o clipă că v-a devoala o astfel de colosală taină:

"Nu sunt foarte mulţi băieţi care vor să filmeze în România. De obicei, pentru o fată este mai uşor să filmeze. Sunt aceşti doi băieţi Titus şi Mugur dar în primul rând Titus, care într-adevăr a filmat în anul 200 în Germania, a mai precizat Zoltan”.

Că în anul 200 Titus a fost trăitor al Germaniei, nici asta nu știam și încă o dată îi mulțumesc lui Zoli și pentru această informație, de care chiar nu aveam nevoie. Un fel de ”nu, mulțumesc!”. Ceea ce este într-adevăr util în declarația acestui mogul porno este informația cu privire la om și destinul său. De unde trag eu concluzia că, conform destinului lui Titus de a ”săvârși” cosntrucții neterminate și Titus (Steel) va duce la bun sfârșit construirea Casei Radio. Acum nu-mi mai rămâne decât să cer o ”audiență” la Măruță și să-i arăt că sunt mai tare decât Carmen Harra...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...