Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, august 19, 2010

Chiloţii Ce Strîng

Au fost lansaţi chiloţii C String, plini de avantaje. Unul dintre acestea ar fi că sunt uni-măsură. S-au dus vremurile când cumpăram chiloţi după talie şi şolduri, adio, de-acum încolo toate doamnele şi domnişoarele vor fi condamnate să poarte chiloţi Ce Strîng, aşa cum le este şi numele. Dezavantajul este că strâng, dar am convingerea că se poate trece peste acest aspect câtă vreme astfel ne asigurăm că nu o iau razna în apa mării şi că doamnele nu se vor trezi goale de la brâu în jos purtând însă pe cap o minunată cordeluţă de dantelă.

Pe de altă parte mai putem observa ceva, deloc de neglijat. Faptul că nu e bine să faci glume, pentru că nu ştii când îi vine cuiva să le pună în practică şi uite aşa ajungi să fii chiar tu o glumă. Cât am râs de "chiloţii de tablă" şi iată, au venit vremurile când tabla se camuflează pervers sub un înveliş de dantelă. Vom purta cu toţii chiloţi de tablă.

În ceea ce priveşte chiloţii Ce Strîng pentru bărbaţi nu am nici o îndoială că aceştia nu se vor mai baza atât de mult pe tablă cât pe cartoanele de ouă, capitonate fireşte în tot felul de materiale sofisticate. Vorba ceea: la vremuri noi, ouă noi!

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...