Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, iulie 24, 2008

Horacio Meleele, un reper românesc în oceanul filmului internaţional

Navigând prin filmografia lui Ion Popescu Gopo am descoperit un film lansat în 1989 şi intitulat "Maria şi Mirabella în Tranzistoria", un fel de premoniţie a importanţei tranzistorilor la români în Decembrie 1989. Nu pot exclude faptul că vorbim aici despre o coproducţie româno-sovietică, prin urmare, cine spunea că... la începutul revoluţiei avea mare dreptate.

Să revin totuşi pe drumul drept. Ideea este că în distribuţia acestui film figurează doi actori care ne atrag atenţia. Unul este "o chestie", cu sex incert care se numeşte Andrianu Kuchinska, dar care înclin să cred că este o ea, şi care după acest film s-a apucat de altceva (cum nu am văzut filmul nu vă pot da mai multe informaţii cu privire la aptitudinile paralele ale lui Andrianu). Celălalt actor este numitul Horaţiu Mălăele, botezat cred, pur aleatoriu, Horacio Meleele, nume pe care îl vom regăsi şi pe alte site-uri ca "Alternate Name: Horacio Meleele".

Închei această dizertaţie prin a concluziona că avem şi noi "prinţii" noştri, cum ar fi actorul Horaţiu Mălăele, the artist alternately known as Horacio Meleele.

Un comentariu:

Zaza spunea...

Taci fată, că se supără Sananda.


Pleased to meet you, hope you guess my name...