Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, iulie 03, 2008

Dressed to kill

Ingrid Betancourt, fostă candidată din partea ecologiştilor pentru preşedinţia Columbiei a fost eliberată după mai bine de şase ani din detenţia la care a fost supusă de FARC, un grup de guerilla marxistă. Alături de Ingrid Betancourt, care se spune că ar fi fost legată cu lanţuri de gât, au mai fost eliberaţi alţi 15 ostatici, trei fiind cetăţeni americani. Alvaro Uribe, preşedintele Columbiei despre care se credea că va instrumenta un genocid, periclitând viaţa ostaticilor a pus la cale o acţiune ingenioasă, în care cei 16 ostatici au fost urcaţi într-un elicopter de un militar columbian infiltrat în organizaţie cu pretextul că urmează să fie mutaţi în altă locaţie. "Militarii arătau aidoma rebelilor FARC - vorbeau ca ei, iar unii purtau tricouri cu Che Guevara," povesteşte Ingrid Betancourt.

Prin urmare istoria s-a întors împotriva celor care au scris-o. Marxiştii au fost atraşi în capcană de chipul romantic al idolului lor, Che. Dacă rebelii ar fi impus un cod de vestimentaţie Vuitton, să spunem, probabil că ar fi fost mai departe stăpâni pe destinul lui Ingrid Betancourt şi al celorlaţi prizonieri. Încercaţi să vă imaginaţi o comandă de costume Louis Vuitton pentru armată columbiană. Aşa, tricouri ieftine cu Che Guevarra roşu pe fond negru, produse de serie, se găsesc în toată lumea, am şi eu unul iar acum sunt cu atât mai mândru de el.

Un sfat pentru trupele de guerilla din lumea întreagă: alegeţi-vă un creator de modă personal! Nu e de neglijat nici PR-ul, colecţia toamnă-iarnă Hezbolah, colecţia de primăvara Hamas... Între dressed for success şi dressed, dressed, dressed to depress.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...