Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

joi, iulie 10, 2008

Cu jartiera-ntre picioare, ca să-ţi spun cam ce te doare

Din raţiuni pur comerciale, camuflând fără doar şi poate o acută prostie, un anumit ziar insistă să ne convingă că, atât de mediatizatul ultimelor zile Chivu şi-ar fi pus la nuntă, pe cap, chiloţii soţiei sale. Cu mâinile tremurânde, deschidem ziarul, fremătând pentru a afla mai concret cum dracu i-a trecut prin cap căpitanului naţionalei să schimbe un obicei de nuntă de rit vechi, scosul jartierei cu dinţii, cu unul de rit nou, scosul chiloţilor cu dinţii, evident, derutaţi de titlul: "Chivu şi-a pus pe cap chiloţii Adelinei."

ŢEAPĂ! Era ca să se vândă fiţuica cu pricina. "Ginerică Cristi s-a dezlănţuit la nuntă şi a oferit un show de zile mari, purtând jartiera Adelinei pe frunte." This is another ciorba. Contrazicându-se elocvent, ziariştii de circumstanţă de la gazeta care imita căderea fisei, fără să confirme dacă le-a căzut lor sau altora, fac totuşi apologia păstrării obiceiurilor tradiţionale şi afirmă: "Puţine VIP-uri mai respectă momentele unei nunţi tradiţionale. Nu este însă şi cazul cuplului Adelina şi Cristi Chivu." Aşadar: older is sexxier. Poate că ar trebui să continui acum cu o bârfă mică de la nunta Israelei, regina salsei (mai degrabă a sosului...), dar totuşi consider că ce e prea mult strică.

Reminder! Ziarul cu pricina ar trebui să publice o erată prin care să îşi ceară public scuze pentru confundarea jartierei cu chiloţii. Sau poate că ei nici nu au greşit, însăşi Claudia Bălan, gazetăriţa cu pricina obişnuind să îşi poarte jartiera între picioare, şi nu pe picior. Probabil că îi dă o senzaţie de mai mare siguranţă. Probabil.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...