Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

miercuri, iulie 15, 2009

A demisionat şi ministra şi sosia

Mai ţineţi minte jocurile acelea de perspicacitate cu care ne pierdeam vremea în copilărie, încercând să distingem diferenţele între două fotografii sensibil similare. Ei bine, jocul se întoarce, de data aceasta cu o conotaţie politică.

Cum e posibilă una ca asta? Simplu. Se ia o bucată figură de frunte a politicii româneşti contemporane şi, cu ajutorul presei noastre cea de toate zilele se încearcă coroborarea acestora. La final se constată că de fapt, încă de tânăr politicianul român se dedublează cu o sosie, pentru a îşi asigura astfel longevitatea. Asta e ca şi cum aş schimba broasca din borcan cu una ţestoasă, pentru că am aflat că ţestoasă ţine mai mult la târâială. Rezultatul este surprinzător. Originalul îşi dă demisia şi paradoxal şi sosia face exact acelaşi lucru. Cum care original şi care sosie? Rizdi şi Ridzi.

Acum că v-am divulgat cheia jocului, eu zic să mergem mai departe şi să ne pregătim de următorul eveniment similar, unde promit să fac tot posibilul şi să nu deconspir rezultatul final.

P.S.

Mai ţineţi minte reclama cu Hagi la campania cu descoperirea României. Ei bine, cred că gesepiştii s-au gândit să pastişeze finalul acesteia, cu Hagi bâlbâindu-se. Fish frâs fr.... Şi le-a ieşit ritz, rizd, riz...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...