V-am chinuit destul e motivul să vă dezleg cheia acestei imagini. Este vorba nici mai mult, nici mai puţin de sursa unui viitor produs care vă va aduce bucuria în case. A pornit simplu, de la o obsesie a ultimelor zile: cura de slăbire. Prin urmare, am abordat un meniu simplu: roşii cu brânză. Şi pe urmă, neavând pâinică la dispoziţie, am ales în taină şi nevăzut de nimeni să sorb şi zeama rămasă. Şi de aici ideea salvatoare. Ce ar fi dacă aş îmbutelia zeama de roşii cu câteva rămăşiţe de brânză într-însa? Pe timpul verii probabil că nu există băutură mai reconfortantă, aşa că vânzările sunt asigurate din start. Şi nici ingredientele nu sunt atât de costisitoare cum s-ar cere, poate. Zeama de la roşii şi brânza de la Jiji. Nişte resturi de pe farfuria domniei sale. Acum cum îi zicem băuturii.
M-am gândit iniţial la Roşicubrânză, care ulterior ar putea să sufere prescurtarea Roşicu. Apoi la Sosul Ovdan. Bloody Cheese. Apoi la Minune în Canal. Suc de brânză. Forţa lu' Jiji. Pigmentul Verii. Ce-abăutGicăPetrescu. Voi ce ziceţi?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu