Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

sâmbătă, iulie 31, 2010

Fotbalistul Ștefan Iovan, implicat și el în cazul Mădălinei Manole?

Iată că nu a trecut mult de la dispariția Mădălinei Manole și și-au făcut apariția toți nenicii care au evident câte ceva de declarat. Pe undeva toată povestea asta cu ”viața după Mădălina Manole” începe să aducă a scenă de basm ecranizată cu mijloace ieftine și cu actori amatori, care se va transforma în curând în basm prost. După Carmen Harra - mă abțin acum de la comentarii, a venit rândul pilotului Iovan, care, surpriză mare, are domne informații despre Dragoș Iacobini. Este ca și cum ai dori să faci o emisiune despre personalitatea lui Mihai Viteazul și pe cine chemăm să își dea cu părerea... pe Sergiu Nicolaescu, firește. Așa și aici, în acest articol, când e să se vorbească despre aviatori, care este cel mai îndreptățit expert, numai bun de invitat: Adrian Iovan, ăl cu pușca din odaia Romaniței. Ce ne facem însă dacă, dintr-o eroare regretabilă a staffului de platou, în loc de Adrian Iovan este invitat să ne vorbească despre Mădălina Manole nimeni altul decât Ștefan Iovan, fosta glorie a Stelei și actualul antrenor secund al naționalei noastre la fotbal?

Nu neg inteligența și erudiția lui Ștefan Iovan, dar cum poți dispecera o emisiune de genul ăsta, cu un individ care dincolo de numele de familie nu are nimic în comun cu cazul prezentat? Vrei să aduci un pilot și, coincidență a numelui de familie ți se aduce un fotbalist.

”Se învârtea în cercurile înalte, era zburdalnic, bagabont rău. Era nonşalant şi avea succes la fete", a declarat Ştefan Iovan la Acces Direct. "Era bruneţel, drăguţel, înalt, subţirel...avea mare succes, ştia să se bage sub pielea fetelor", a mai spus pilotul.

Ştefan Iovan a vorbit şi despre relaţia pe care Dragoş Iacobini a avut-o cu artista.

"Ce a fost între ei s-a consumat relativ repede, după care şi-a văzut fiecare de viaţa lui. Dragoş era însurat pe vremea aia. Mădălina era şi ea o păsărică agăţată din cuib", a declarat el.”

După cum observați în textul din gazetă, numele lui Adrian Iovan apare doar în titlu, după care fotbalistul Ștefan Iovan devine vioara întâi. Din fericire însă, când vine vorba despre fete, și Adrian și Ștefan Iovan descoperă că au subiecte în comun.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...