Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

duminică, iulie 25, 2010

Țicleni, centrul paranormalității universale

Iată aici o pagină care poate oferi multe soluții la întrebările enigmatice pe care deja mulți dintre noi și le pun în legătură cu ”metropolaȚicleni, despre care vă spuneam că este, după părerea mea cheia universului. Mai întâi citiți textul de mai jos. Apoi vom trece împreună la desemantizarea sa:

”Muzica si Concerte in Ticleni
Iti place sa mergi la concerte? Iti place sa asculti artistul preferat live? Aici gasesti concertele ce vor avea loc in Ticleni in 2010 precum si lista de concerte ce au avut loc in trecut. Deasemenea poti sa vezi cine isi mai anunta participarea la concerte in Ticleni sau cu cine poti merge la concerte. Lista ta de concerte care este intr-o continua schimbare.
Da click pe linkurile din stanga pentru a filtra lista de evenimente. Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment in Ticleni. Va rugam sa cautati evenimente dintr-un oras apropiat de Ticleni.

Nu sunt rezultate.”

Teoretic faza cu concertul și cu artistul preferat live ar trebui să treacă neobservată. Oare câți dintre noi au grijă ca atunci când vorbesc despre grupul sau solistul/a preferat/ă în concert au grijă să adauge: ”în viață”? Evident în marea noastră majoritate vorbim despre numele în viață, bazându-ne pe buna credință a interlocutorilor noștri. Artistul preferat live face așadar trimitere la ”artiștii vii (alive) în concerte live”. În cazul Țicleni însă nu face rău să ne raportăm puțin și la paranormal (ba o să vedeți că e chiar un must), dacă ținem cont că aici a avut loc ultimul concert al Mădălinei Manole. Nu vă vine să credeți nu? Ei bine, ăsta este adevărul. Așadar, am putea trage concluzia că metropola Țicleni are anumite proprietăți paranormale, mergând probabil până la înstrăinări de anime și animuși. Aici se adună toate sufletele marilor cântăreți, pentru a cânta live dincolo de viața lumească. Acum altfel înțelegem întrebarea retorică: ”Iti place sa asculti artistul preferat live? Aici gasesti concertele ce vor avea loc in Ticleni in 2010”.

Vino la Țicleni dacă vrei să-i asculți live pe Mădălina Manole, Elvis Presley, Michael Jackson, Michael Hutchence, Freddie Mercury, Beatleșii mai puțin McCartney (deocamdată), chiar și pe Luciano Pavarotti!... Din start Țicleniul își proclamă un potențial turistic greu de imaginat și incredibil de tentant.

Acum că pe asta am lămurit-o, ne mai rămâne dilema cu ”cu cine poți merge la concerte.” Să înțeleg că pe același site se afișează și liste cu ceilalți spectatori, încât până la urmă ajungi să te duci să îl vezi pe Michael numai pentru că și-a luat bilet și Ramona - fata primarului, Consuela - profesoara de română sau Pamela - frizerița? Sau că, pe lângă aceste concerte fantomă până și spectatorii sunt tot un fel de fantome, dar de această dată din categoria ”escorte”? Așteptăm provincia. După care, surpriza. Probabil că, verificându-mi ID-ul, cei de pe site-ul VINȘIEU m-au descoperit că nu am de gând să vin prea curând la ei. Prin urmare, instantaneu îmi aplică textul: ”Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment in Ticleni. Va rugam sa cautati evenimente dintr-un oras apropiat de Ticleni.” Băiete, încă nu e cazul să vii prin Țicleni. Păi atunci de ce m-ați mai îmbârligat atâta? V-am spus eu că aici se petrec lucruri stranii și nu ați vrut să mă credeți. Acum precis râdeți de mine și ziceți că sunt eu conspiraționist, fiindcă în definitiv nu este vorba decât despre un mesaj generat automat, care apare ori de câte ori vreun oraș nu are nimic de anunțat, nici măcar un singur eveniment cultural. Cazul metropolei culturale Țicleni. Sunteți voi deștepți... Păi dacă era așa, atunci de ce a cântat Mădălina Manole aici, pentru ultima oară și pe site, la secțiunea Țicleni nu apare nimic? Acum să vă văd, ce argumente mai aveți!

Este sau nu Țicleni un oraș fantomă? Este. Este sau nu Țicleni un potențial Las Vegas al turismului pe considerente de paranormalitate? Este.

Veniți în Țicleni, dacă vă e dor de Gică Petrescu, Mihaela Runceanu, Ioan Luchian Mihale, Mădălina Manole, Florin Bogardo, Teo Peter, Anda Călugăreanu și alți regretați soliști de muzică românească! Artistul preferat live!

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...