Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, mai 23, 2011

Crează videoclipuri, compune textual și e ”de România” - Adriana Rouge, o viață pentru o idee fixă

Nu, despre Adriana Rouge nu am mai scris niciodată până acum. Aș fi avut ce, nu zic, dar dintr-un motiv sau altul nu am făcut-o. Poate că mi s-a părut că este mult prea evident penibilul pentru a mă mai băga și eu ca musca în lapte, emițând pretenții că am descoperit America. Adriana Rouge, cea cu homepage aici, pe care vă invit să îl vizitați măcar pentru a nu mă mai face să par atât de suspect, fiind probabil singurul care l-am accesat în ultima lună, Adriana Rouge, spuneam, se crede vedetă națională și în curând, de ce nu, internațională. Bine totuși că nu i-a băgat nimeni în cap că ar fi artist underground, că cine știe, poate că ar fi încercat să ne convingă și de chestia asta. În orice caz, momentan se consideră Marilyn Monroe de România, că tot se poartă diverse chestii cu particula ”de România” la coadă.







”Avem Madonna de Romania si, mai nou, o aplaudam si pe Marilyn Monroe. Adriana Alexandru este blonda care se crede Marilyn de Romania, dar si-a ales un nume de scena mai senzual, spune ea. Rouge este model de top, cantareata si femeie de afaceri .” Ce ați înțeles din această scurtă descriere, la loc de frunte pe site-ul ”artistei”? Că în România mai nou o aplaudăm pe Marilyn Monroe, datorită Madonnei de România, care probabil a făcut trimitere la Madonna de America, care și ea la rândul ei a amintit că idolul ei este Marilyn Monroe de America. Noroc cu această Madonna de România, care nu știm cine este - un dram de ocult nu strică - că am aflat și noi cine e Marilyn. Mai departe aflăm următoarele: ”Adriana(Rouge) pregateste o noua piesa, ieri a terminat compozitia textuala, iar zilele urmatoare urmeaza sa compuna impreuna cu Mircea Elisei linia muzicala. Oare la ce sa ne asteptam?” Că Adriana Rouge ar putea preda la orice oră textualismul, de fapt nu textualismul, ci compoziția textuală. Și că ar trebui să ne așteptăm la ceva nemaipomenit. Ceva nemaipomenit:”Adriana Rouge tocmai a revenit din Grecia unde a creat videoclipul piesei “Rock this city” impreuna cu o echipa de regizori de renume.” O echipă de regizori de renume. Nasol cu ocultul Adrianei Rouge, pentru că va păstra nealterate anumite mistere, dar voi încerca să dau cu presupusul în ceea ce privește numele acestor regizori de renume: Coppola, Scorsese, Spielberg, Lucas sau poate Geo Saizescu? Sau poate-un zburător...




În cele ce urmează vă ofer privilegiul să urmăriți în premieră pe acest site acest videoclip. Aștept supozițiile voastre cu privire la numele acestor regizori ce formează o echipă. Singurul amendament ar fi că, indiferent cât de mare este regizorul care lucrează pentru tine, scenaristul sau un butonard bipolar care inserează electronic, periodic, pe ecran numele ADRIANA pot strica toată munca acestuia. Sau a acestora, a întregii echipe regizorale. Hotărâți voi. Enjoy!







Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...