Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

miercuri, aprilie 07, 2010

Kopi Luwak - cacafea de pipisica

Libertatea devoalează cu foarte mult tact o lovitură de zile mari din România, prin care băieţii şi mai deştepţi le-o trag "băieţilor deştepţi" de Dorobanţi. Este, dacă mă gândesc mai bine cam ce se întâmpla în România anilor 80 când alţi deştepţi vindeau câini cu caninii smulşi în locul mieilor. Cică în sfârşit, se găseşte şi la noi Kopi Luwak. De aici încolo, tot ce se scrie în Libertatea este fals, dar cred eu că articolul a fost astfel gândit tocmai pentru a proteja afacerea oneroasă a aşa zişilor importatori. Scrie la gazetă că:


Cafeaua Kopi Luwak, fabricată din excrementele unei pisici indoneziene şi desemnată cea mai bună din lume, se vinde în localurile exclusiviste de pe întreg globul, iar acum a intrat şi pe piaţa Românească. Preţul este de 250 RON cutia de 80 grame sau 190Ron ceaşca.

"Deocamdată este disponibilă doar după ora 18:00, în programul de relaxare, after-work. Este un produs rar, exclusivist, iar atât timp cât băuturile cele mai vândute la noi sunt cele de lux, cred că se va vinde şi această cafea. Clienţii sunt, în general, oameni de afaceri sau persoane care au un venit peste medie", a declarat pentru Gândul Ioana Croitoru, partener la Club Kazeboo din Bucureşti, singurul loc unde se vinde băutura.

Pisica indoneziană nu este pisică iar excrementele acesteia, din care cică s-ar fabrica această neasemuită cafea nu sunt de fapt excremente ci boabele de cafea digerate în stomacul acestui animăluţ, curăţate, spălate şi prăjite ulterior. Când scrii un articol despre un fel de mâncare din excremente, producătorului i se oferă deîndată circumstanţe atenuante pentru a servi chiar excremente. Mă gândesc la un moş libidinos care vine la uşa noastră să reclame că eu, copil, i-aş fi mânjit uşa cu căcat. De fapt e propriul său căcat cu care îşi unge uşa, tocmai pentru ca a doua zi să aibă motive de băgat în seamă. Ar fi fost mult mai costisitor să îşi ungă uşa cu aur şi să vină cu pâra că aş fi uns portiţa cu aur. Dar căcat e pe toate drumurile şi acum cineva este pe cale să se îmbogăţească pe seama snobilor de Dorobanţi.

Sfatul Sensual de astăzi este următorul: vreţi să beţi Kopi Luwak. Profitaţi acum, când încă se află pe stoc. În curând veţi consuma Kopi Luwak care în realitate este o băutură obţinută din excrementele angajaţilor de la Club Kazeboo din Bucureşti...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...