Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, mai 27, 2008

Taurina dacă e face omul orişice


Freud spunea că dansul este proiecţia pe verticală a ceea ce de obicei facem pe orizontală. Şuie Paparude cântă ceva înfiorător de indiferent pe un scenariu cenzurat de Bitter Moon. Aştepţi epilogul, vorba celor trei paparude, desenat de fraier, după care mai pui piesa o dată, să înţelegi mai bine ce ţi-a scăpat. Şi din nou aştepţi să se întâmple ceva, citat parţial din Omul cu şobolani, 1 mai, 1 iunie, 23 august, 1 decembrie, 25 decembrie, la mulţi ani cu multă sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor, frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2009 asa cum ni-l dorim!

Cu zâmbetul pe buze este un clip despre cele mai triste jocuri de societate pe care le jucăm uneori prost în primă instanţă şi bine în ultimă instanţă, despre singurătate, despre refuzul de a nu mai fi singur. Despre cum e să muşti din măr lângă cadavrul disecat pe care se plimbă viermi. Miaela nu fi tristă, chiar că semeni cu-o artistă. And his ghost may be heard as you pass by that billabong,"Who'll come a-Waltzing Matilda, with me?"

Cu zâmbetul pe buze de la Şuie Paparude mă lasă fără zâmbet pe buze. Noroc că apare şi Berbecu în situaţie post - taurină, adică o chestie care e pentru atunci cand nu mai ai cu ce si cu bombonele dintr-alea mici de coliva şi tot de la taurină revelaţie cu secs oral şi cu jocul de GO învăţat într-o teleconferinţă, bine bine...am mancat capsuni si am baut taurina...cred ca acum o sa fac pufos....

Berbecule, this one goes for you! Cu zâmbetul pe buze, măcar tu, în comparaţie cu ei, dacă bei taurină te simţi inegalabil.

P.S.

2008 şi muzica revendică alt gen de exprimare, de aici fascinaţia ultimelor albume de la Şuie Paparude şi Portishead (cât de lapidar pot suna Cu zâmbetul pe buze şi Machine Gun...).

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...