Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

luni, mai 26, 2008

Balada Miaelei "spintecătoarea"

Stai o clipa Veto, fiindca vreau ca sa te fac,

O clipa Veto, fiindca vreau ca sa te fac,

Stai o clipa Veto, fiindca vreau ca sa te fac,

Ho Veto, fiindca vreau ca sa te fac,

Sunt Terente, ba nu, sunt Jack Spintecatoru,

Terente, ba nu, sunt Jack Spintecatoru...

Miaela, această mult dorită Mallory Knox a României intră în casă, trântind în urma ei uşa cu piciorul, de parcă ar fi evitat să dea ochii cu ceva. Câteva post-it-uri o aşteptaseră toată ziua să le recitească şi să le transmită decizia ei imediată: intru în politică, da! Acum, după ce se întorsese de la Diaconescu era cu mult mai confuză decât fusese când sunase la redacţie şi se oferise să vină în direct, pur şi simplu schimbase imaginea de Mona Lisa sexy şi enigmatică cu cea de hibrid între Nikita şi Oana Roman purtând perucă de calitate inferioară.

Miaela, supranumită peste noapte "spintecătoarea de cadavre", fericire maximă că nu s-a ales varianta "spintecătoarea de saltele cu zegras" ajunsese la înţelepciunea maximă atunci când alesese să devină persoană publică. Ştia că nimeni nu va bănui că totul fusese pus la cale de ea de îndată ce psihoza cu "asistentele sexy" părea să se îndrepte spre un final previzibil. Publicul dorea mai departe o femeie practicând meserii neconvenţionale. Între ea "autopsistă", "programatoare" şi "gropară" prima variantă îi garanta instantaneu succesul la public. Noroc cu balurile mascate din tinereţe, la care participase din plin. Şi când te gândeşti că demersurile ei de acum ar fi putut fi preîntâmpinate încă de când îşi făcuse contul Vera Renczi (http://www.agonia.net/index.php/author/0012484/index.html?newlang=ron) pe mizeria de http://www.poezie.ro/.

Sfârşitul frumuseţii trebuia să coincidă cu altceva, iar în cazul Miaelei, cu începutul carierei politice. Votaţi "spintecătoarea", votaţi pentru emanciparea femeii. Stimate alegătoare, faptul că nu m-am ascuns, deşi nimeni nu m-ar mai fi recunoscut astăzi, este mesajul meu. Trăiască femeia fotomodel de orice fel! Minunile pe pământ au fost create ca noi să avem lângă ce să ne fotografiem.

Il est là au pied du calvaire il vient de mordre la poussière, les vautours ne lui laisseront que les os et les éperons...

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...