Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

sâmbătă, mai 24, 2008

Careful with that axe, Eugine

The Damned Generation pe islaz, fumând iarba dracului înfăşurată în hârtie igienică de calitate inferioară, cu aşchiuţe strivite printre texturile aspre ca glaspapirul. Ajunsă în zona folosită de obicei ca păşune, the Damned Generation scoate aparatul foto. Nu exista un act normativ care sa trateze explicit fotografierea. In principiu atunci cand vorbim de locurile publice fotografiatul nu poate fi interzis, cu exceptia obiectivelor protejate ca secret de stat sau secret de serviciu. In spatiile care nu sunt publice de ex. magazine, locuinta unei persoane trebuie respectata dorinta acestora. Desi chiar daca faceti fotografii in aceste situatii nu puteti pati prea mult din punct de vedere juridic, deoarece trebuie demonstrat un prejudiciu adus de fotografiile dvs. pentru a putea sa fiti sanctionat. Prejudiciu adus lui Baci Florea, că dacă vede baciu Jiji, rivalul de la Spelunca Mare cât poate fi de pitorească România, fuga vine şi îi ia păşunea. Fericiţi, libertate, facem poze la ce ne iese în cale.

Fumat, Vasile, netezeşte cu picioarele o foaie din Cancan, slăvit fie-i pentru eternitate copyrightul. Aici îi cade un ochi pe titlul "S-a pozat in timp ce autopsia o doamna" în timp ce celălalt ochi era pe o femeie, căreia e drept că nu îi spusese niciodată doamnă. O femeie.

"Ziarul nostru a intrat in posesia unei fotografii, in care o asistenta medicala apare zambitoare alaturi de cadavrul unei femei, despicat pe tot abdomenul, cel mai probabil pregatit pentru autopsie." Bre Narcis mâncaţi-aş gura ta, de unde ştii tu nenică că duduia e asistentă medicală, dacă nu vrei să te banuiesc că ştii mai mult decât scrii? Şi mai e ceva, zâmbetul de Giocondă nu altceva, asta nu zâmbeşte măi, aşa e gura ei, iar ca să îţi dai seama dacă cineva zâmbeşte, mestecă sau se screme trebuie să îi spui o glumă. "O echipa Cancan s-a deplasat la Tulcea, acolo unde ne-a fost semnalat ca ar fi fost facuta fotografia, la sfarsitul anului 2006. Incaperea ce servea drept morga, unde tanara imbracata in halat pare a fi impasibila in fata imaginii femeii cu matele pe-afara, nu a putut fi identificata." Păi impasibilă, normal, ce, eu când fumam pe vremuri jitane mă strâmbam la primele fumuri în piept? Pai de aia nu fumează bre jitane decât Serge Gainsbourg şi alţi câţiva morţi, pentru că ăştia prin natura meseriei lor erau impasibili. "Reporterii au aflat, insa, ca in urma cu niste ani morga de la Tulcea a fost renovata in totalitate, de la zugraveala pana la ferestre care au fost inlocuite cu geamuri termopan. Pe de alta parte, unii angajati au sustinut ca ar recunoste-o pe fata si i-au indicat chiar un prenume, Alexandra, insa medicii legisti au afirmat categoric despre tanara ca le este total necunoscuta. Nici politisii tulceni - in special cei de la Omoruri, care lucreaza frecvent cu medicina legala, nu si-au amintit chipul blondei asistente. In orice caz, oamenii legii, uimiti la randul lor de fotografie, au inceput cercetarile pentru stabilirea identitatii fetei." Eu nu pricep ce i-a uimit într-atât, pfffffffffffffff, sex-appealul fetei cu zâmbet enigmatic sau femeia cu maţele pe-afară, ca să citez corect cancanul. "Persoana din Tulcea care a sustinut ca detine mai multe fotografii cu asistenta care a pozat cu un cadavru a precizat ca acestea i-au parvenit printr-un prieten si ca nu cunoaste identitatea fetei. A refuzat, insa, sa arate celelalte fotografii si sa ofere alte amanunte care ar fi putut conduce la identificarea tinerei."

Vasile lasă cititul, se apropie de Gogu, zis şi Mortu, care zace pe o piatră, cu fumuri în nas şi zice către pozar: Băi, pozează-mă frăţie cu cadavrul!

Un comentariu:

Zaza spunea...

Dieu est un fumeur de gitaaaneeees....


Pleased to meet you, hope you guess my name...