Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

vineri, mai 23, 2008

Dick, the fellow formerly known as Richard

"Adrian Mutu a avut o întâlnire emoţionantă cu şase dintre componenţii „naţionalei” României cu dizabilităţi intelectuale. Copiii abia s-au întors de la „Euro Special Olympics” ... Cum România a ajuns după opt ani la turneu, echipa de fotbal cu dizabilităţi intelectuale a fost chemată să ia parte la turneul final, găzduit chiar de Elveţia şi Austria. Au participat toate echipele calificate plus alte şase formaţii invitate. România a învins Irlanda cu 3-0, a făcut 1-1 cu Spania şi cu Rusia şi a pierdut cu Ungaria şi Turcia!" se scrie în Gazeta Sporturilor.
Eu care mă amăram de destulă vreme de situaţia din fotbalul maghiar şi de eşecurile pe bandă rulantă ale naţionalei, actualmente antrenată de Erwin Koeman, care mâine va da şi primul examen la Budapesta, într-un amical cu naţionala Greciei am rămas plăcut surprins de victoria componenţilor cu dizabilităţi intelectuale ai "naţionalei" Ungariei. Prin urmare oligofrenii maghiari joacă mai bine fotbal decât oligofrenii români...
Şi apropo de asta, miercuri seara, după finala ligii, postul tv m1 a difuzat la ştiri o secvenţă cu un tânăr, fără vreo pregătire superioară, ajutat de o fundaţie să se angajeze într-un supermarket. Meseria acestuia era să strângă coşurile. Profesiunea sa de credinţă, fiindcă avea şi aşa ceva era "să strângă coşurile în aşa fel încât să nu îi derajeze pe cumpărături şi nici să nu îi lovească". Abilitate specială. Tânărul povestea zâmbind, vizibil mândru de statutul său.
Spleen. Cât de puţin îţi trebuie pentru a fi fericit...

Un comentariu:

Zaza spunea...

Buei, te spun la tanti Săndica!


Pleased to meet you, hope you guess my name...