Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste...

marți, februarie 24, 2009

Pregătire mentală şi alte câteva coşmaruri de zi

În ultimele zile mi s-a întâmplat ceva special, aş putea zice, acesta fiind şi motivul absenţei mele. Am avut o revelaţie legată de prietenie, am luat o hotărâre legată de responsabilitate şi am pornit un proiect. Evident, nu e vorba de agitaţie, lucrurile au decurs mult mai lin decât par ele aşa enumerate.

Încep cu revelaţia. Ar trebui poate să cad în patetism şi să exclam: "prietenia e un kkt, ea nu există decât în stare descompusă". Evident, fals. Prietenia există, dar uneori dai peste un hoit tocmai ieşit de la retuş pe care îl mai şi abordezi ca pe multvisata Scarlet Johanssen: "auzi păpuşă, n-ai vrea ca singurătăţile noastre să se întâlnească mai pe seară?" Ei bine, începutul revelaţiei şi finalul acestei prietenii se învârte în jurul noţiunii de "pregătire mentală". Tu stai în fundul unei fântâni, cu lanţul rupt şi aştepţi salvarea. Apare la ghizduri el, sau ea, prietenul/prietena şi îţi râd în nas: "sanchi". Te dai de ceasul morţii după care, câteva ora mai târziu respectivul ipochimen îşi aruncă un ochi asupra ta şi îţi zice: "hai că nu e tocmai rău, ai avut timp să te pregăteşti mental". Multă, multă mu...zică.

Hotărârea cu responsabilitatea e următoarea: am început să iau ore de conducere pentru că deceniul scurs de la luarea carnetului şi condusul ocazional îşi spun cuvântul. Ca să nu mai zic că m-ar durea sufletul pentru Moby.

Vă ziceam că am pornit un proiect. Tot nu apucam să scriu, iar atunci când eram realmente hotărât să fac acest lucru, scriam un rând, îl ştergeam de 10 ori şi pe urmă începeam zaparea şi inerent îmi ieşea în cale un meci. Aşa a fost aseară cu meciul St.Pauli, echipă din B în Bundesliga, dar spectacol asigurat. Mă rog, să revin. Mi-am luat reportofon deştept, mi-am instalat Dragonul şi am început să dictez. Acum să vedem cum e cu recunoaşterea textului în engleză. Am până acum material de 3 minute, adică un mare rahat, dar mult peste ce am reuşit de capul meu în ultimii 3 ani.

O să revin cât de curând, deşi am un mare secret legat de blogul ăsta pe care până la urmă e bine să îl aflaţi de la mine.

Niciun comentariu:


Pleased to meet you, hope you guess my name...